У Львівській області атакований об’єкт інфраструктури, є загиблий
У Львівській області атакований об’єкт інфраструктури, є загиблий

У Львівській області атакований об’єкт інфраструктури, є загиблий

За останніми повідомленнями, сьогодні, 31 березня, російські окупанти вчинили напад на об’єкт критичної інфраструктури, розташований у Львівській області. Цей напад, як повідомив голова Львівської обласної військово-цивільної адміністрації Максим Козицький у своєму Telegram-каналі, призвів до жертви серед цивільного населення.

За даними Козицького, атака розпочалася о 05:01 і тривала до 06:27. Ворог використовував крилаті ракети для нападу на цей об’єкт, який став мішенню також у минулі дні.

Внаслідок нападу сталася пожежа, і адміністративна будівля була пошкоджена, проте пожежники вже успішно загасили вогонь. Трагедія також взяла життя одного чоловіка. Наразі триває пошуково-рятувальна операція на місці інциденту, де можуть знаходитися ще люди під завалами.

Ця нічна атака стала частиною загальної ескалації конфлікту, яка охопила не лише Львівщину, але й інші регіони України. У Києві та деяких областях повітряна тривога оголошувалася ще з вечора 30 березня через загрозу ракетних ударів. Ночі пройшли під звуками сирен у багатьох населених пунктах. Загалом, повітряні сили Збройних Сил України повідомляли про відбиття 14 ракет зі стратегічної авіації, балістичну ракету “Іскандер” та ще одну Х-59. Одеська область також постраждала від атак, зокрема, енергетичний об’єкт у регіоні був пошкоджений в результаті падіння уламків збитого дрона, що призвело до знеструмлення деяких населених пунктів та зупинки громадського транспорту.

Теги по теме
война Жертвы Львовская область
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны