Купівля квитків до театру через «Дію»: очільник театру Франка розповів деталі
Купівля квитків до театру через «Дію»: очільник театру Франка розповів деталі

Купівля квитків до театру через «Дію»: очільник театру Франка розповів деталі

Українці матимуть змогу купувати квитки у театр через застосунок «Дія». Про це повідомив новий генеральний директор та художній керівник Національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка Євген Нищук в ефірі телеканалу «Київ24».

«У мене є ідеї, я не буду приховувати, я веду вже перемовини з віцепрем’єр-міністром Михайлом Федоровим і з Міністерством цифрової трансформації на предмет того, щоб ми проводили продаж квитків, зокрема через «Дію», – заявив Нищук.

За словами художнього керівника театру ім. Івана Франка, це дозволить глядачам купувати квитки онлайн без черг. Нищук має сподівання, що така система буде впроваджена найближчим часом.

«Мені б дійсно дуже хотілося, щоб цей попит і цей ажіотаж мав такі дуже прозорі, чіткі програмні процеси й зручності для наших глядачів улюблених, для того, щоб вони не просто стояли в черзі. Ну і ми живемо у 21-му столітті, дуже важливо дбати й про зручність для нашого улюбленого глядача», – зауважив очільник столичного театру.

Нищук додав, що вже на початку наступного тижня будуть проведені зустрічі для розуміння, як швидко вдасться реалізувати задумане.

Контракт між Міністерством і Нищуком підписано на період дії воєнного стану + дванадцять місяців. На новій посаді Євген Нищук замінить Михайла Захаревича, якому у вересні виповниться 74 роки. Захаревич очолював театр майже 30 років, з кількарічною перервою на роботу заступником міністра культури у 90-ті. 

Нещодавно ми повідомляли про шалені черги до театру Франка на виставу «Конотопська відьма».

Источник материала
loader
loader