"Ми більше не можемо": Зінченко висловився про ставлення до росіян
"Ми більше не можемо": Зінченко висловився про ставлення до росіян

"Ми більше не можемо": Зінченко висловився про ставлення до росіян

Захисник лондонського "Арсеналу" Олександр Зінченко висловив упевненість у тому, що українці не зможуть підтримувати дружні стосунки з росіянами після початку повномасштабного вторгнення. За словами футболіста, злочини РФ пам'ятатимуть ще багато поколінь громадян нашої країни.

Про це Зінченко розповів в інтерв'ю ВВС. За його словами, росіяни завжди повторювали наративи про "братні народи", проте 24 лютого 2022 року показало їхнє справжнє ставлення до українців, вбивства та руйнування міст яких зустріло масову підтримку в РФ.

"Раніше росіяни називали українців своїми братами та сестрами, але вторгнення показало всім нам, українцям, що ми більше не можемо з ними дружити. Ми ніколи не забудемо, що вони зробили з нами, з нашим народом. Це те, чому я навчатиму і своїх дітей. І мої діти навчатимуть своїх дітей. Це не прийнятно. У мене є мрія, щоб ця війна закінчилася якнайшвидше. І тоді ми зможемо відновити нашу Україну так, як ми справді цього хочемо", – сказав Зінченко.

Раніше захисник англійського "Борнмуту" Ілля Забарний розповів, що після початку повномасштабного вторгнення хотів приєднатися до ЗСУ, проте вирішив зосередитися на грі у футбол.

Як повідомляв OBOZ.UA, півзахисник збірної України Руслан Малиновський викликав напад гніву у російського футбольного агента Вадима Шпінєва, який обізвав нашого співвітчизника негідником.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом