Прикордонники наразі не спостерігають нарощення ворогом сил на кордоні з РФ
Прикордонники наразі не спостерігають нарощення ворогом сил на кордоні з РФ

Прикордонники наразі не спостерігають нарощення ворогом сил на кордоні з РФ

Прикордонники на даний час не спостерігають нарощення ворогом сил на кордоні з Російською Федерацією.

Як передає Укрінформ, про це Державна прикордонна служба України повідомляє у Фейсбуці.

Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко побував на позиціях Харківського прикордонного загону, бригад Гвардії наступу «Помста» і «Сталевий кордон» та комендатури швидкого реагування Волинського загону. З керівниками підрозділів Голова ДПСУ обговорив обстановку в зоні відповідальності та взаємодію із складовими Сил оборони України. Також очільник відомства перевірив роботи з нарощення інженерно-фортифікаційних споруд.

Військовослужбовці відмітили, що ворог на лінії фронту продовжує штурмові дії з залученням техніки, проте українські захисники дають гідну відповідь. Водночас на кордоніз РФ на даний час не відмічається нарощення ворогом своїх сил.

«Прикордонні підрозділи героїчно б’ються на лінії фронту та захищають наш державний кордон. Прикордонники – справжні воїни, які на рівні з іншими українськими захисниками роблять неоціненний вклад для нашої свободи», – зазначив Дейнеко.

Керівник прикордонного відомства подякував захисникам та захисницям за їхню роботу і вручив їм державні й відомчі відзнаки.

Як повідомляв Укрінформ, Україна продовжує нарощувати свої оборонні можливості по всій протяжності кордонуз Російською Федерацією та Білоруссю.

Фото: ДПСУ

Теги по теме
война
Источник материала
Поделиться сюжетом