Відомий промоутер дав прогноз на бої Усика та Ломаченка
Відомий промоутер дав прогноз на бої Усика та Ломаченка

Відомий промоутер дав прогноз на бої Усика та Ломаченка

Промоутера турбує форма Тайсона Ф’юрі

Промоутер чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф’юрі Боб Арум поділився очікуваннями від бою проти володаря титулів WBA, WBO та IBF Олександра Усика. Представник британця висловив занепокоєння жахливою формою підопічного під час зустрічі з Френсісом Нганну.

Арум розраховує, що Ф’юрі підійде до поєдинку з українцем у кращому стані. Про це він заявив у коментарі BoxNation.

"Я вірю, що на нас чекає відмінний бій. Безумовно, це історична подія. Я завжди думав, що Ф’юрі величезний фаворит у цьому протистоянні, через його габарити та боксерські здібності.

Але мене дуже турбує те, як він виглядав у останньому бою проти Нганну. Я був там. Мені здалося, що він страшенно провів той бій. Я маю два пояснення. По-перше, він справді не тренувався. По-друге, коли боксер старіє, то втрачає деякі якості, особливо у фізичному плані. Чи це так, ми дізнаємося 18 травня.

Якщо Тайсон буде на висоті, якщо ми побачимо Ф’юрі таким, яким він був в останніх двох боях з Уайлдером, у поєдинку з Уайтом, то Усик або інший суперважковаовик не зможе перемогти його. Все ж таки залишилося дуже багато питань, на які ми дізнаємося відповіді дуже скоро", — сказав Арум.

Боб Арум прогнозує

У цьому ж коментарі він оцінив шанси Василя Ломаченка та Джорджа Камбососа у бою за вакантний титул IBF у легкій вазі. Промоутер не зміг визначити фаворита у цьому поєдинку.

Я з нетерпінням чекаю, коли відвідаю Перт і подивлюся цей поєдинок. Камбосос — активний і порівняно молодий боєць. Я очікую, що це буде чудова битва", — сказав Арум.

Нагадаємо, що поєдинок Ломаченка та Камбососа відбудеться 12 травня в австралійському Перті. Бій Усік — Ф’юрі пройде 18 травня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).

Теги по теме
Бокс Александр Усик
Источник материала
Поделиться сюжетом