13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Вал на базі": Юлію Саніну та її чоловіка помітили разом на концерті за кордоном
"Вал на базі": Юлію Саніну та її чоловіка помітили разом на концерті за кордоном

"Вал на базі": Юлію Саніну та її чоловіка помітили разом на концерті за кордоном

Після чуток про ймовірне розлучення співачки Юлії Саніної та її чоловіка музиканта Вала, їх вперше помітили разом.

Зараз гурт "The Hardkiss" має концертний тур Європою. Тому нещодавно пара разом з іншими музикантами з'явилася на одній сцені та виконала свої хіти.

На відео, яке опублікував Telegram-канал "Культурна прачечна" помітно, що Вал грає на гітарі в той час, як Юлія співає пісню "Журавлі". 

"The Hardkiss" зараз у турі Європою і Вал на базі. За чутками, музикант виїхав за кордон ще до 24 лютого і в Україну так і не повернувся. Саме тому українськими містами співачка гастролює сольно зі спешл програмою. Власне, нічого протизаконного у тому немає. Більше дивує позиція Саніної, яка видаляє коменти чи блокує людей, які справедливо запитують, чи буде Вал на концертах?" - зазначив Telegram-канал "Культурна прачечна".

Що відомо про стосунки Юлії Саніної та Валерія Бебка

Юлія Саніна перебуває у стосунках з креативним продюсером та гітаристом гурту "The Hardkiss" Валерієм Бебко з 2009 року.

У 2011 році закохані обвінчалися та зіграли весілля. Через 4 роки у них народився спільний син Данило. 

Проте у кінці минулого року з'явилися чутки, що у пари серйозна криза і вони на межі розлучення. Тоді блогер Беспалов висловлював припущення, що причиною завершення стосунків могла бути зрада з боку співачки. 

Прихильники також помітили, що Саніна постійно одна представляє гурт та ніде не з'являється разом з чоловіком. Згодом у мережі почали подейкувати, що Валерій виїхав за кордон під час війни та не повернувся. Проте Юлія не коментує своє особисте життя.

Нагадаємо, нещодавно співачка MamaRika відверто зізналася, чи живе ще разом з чоловіком.

Источник материала
Поделиться сюжетом