12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Обладнав душ і провів інтернет: Насіров зробив "євроремонт" у камері СІЗО
Обладнав душ і провів інтернет: Насіров зробив "євроремонт" у камері СІЗО

Обладнав душ і провів інтернет: Насіров зробив "євроремонт" у камері СІЗО

За словами співрозмовника видання у правоохоронних органах, Насіров провів у камері "євроремонт". До слова, в камері він проживає не один.

Зазначають, що окрім "євроремонту", Насіров подбав і про розваги, а відтак встановив собі великий плазмовий телевізор і навіть провів інтернет.

При цьому йдеться не про платну камеру з поліпшеними умовами тримання, а про звичайну, де таких зручностей не передбачено.

Справа проти Насірова: головне

  • 31 жовтня 2021 року ВАКС заарештував Романа Насірова. Його взяли під варту, призначивши рекордну заставу у 523 мільйони гривень. Сторона захисту подала апеляцію.
  • 8 травня 2022 року Апеляційна палата Вищого антикорсуду розглянула скарги обох сторін і прийняла рішення. Колегія суддів не задовольнила скаргу сторони захисту, а ухвалу слідчого судді ВАКС залишила без змін.
  • Ще раніше, 2 березня 2017 року, Насірова затримали просто у лікарні Феофанія в рамках розслідування "газової справи", пов'язаної з депутатом Олександром Онищенком.
  • Насірова підозрюють в тому, що впродовж 2015 – 2016 років він отримав хабар у розмір 722 мільйонів гривень за пособництва свого радника. За ці гроші він мав забезпечити відшкодування ПДВ підконтрольним власнику агрохолдингу юридичним особам на 3,2 мільярда гривень.
Теги по теме
Коррупция СИЗО
Источник материала
Поделиться сюжетом