Ресторанна закуска з буряка за копійки: смачніше, ніж салат
Ресторанна закуска з буряка за копійки: смачніше, ніж салат

Ресторанна закуска з буряка за копійки: смачніше, ніж салат

Якщо ви хочете по-справжньому здивувати гостей вишуканою та смачною стравою, приготуйте "равіолі" з буряка. Для цього його потрібно лише відварити або запекти, а для начинки достатньо буде сиру.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної закуски з буряка з начинкою із сиру, з чорносливом та горішками.

Інгредієнти:

  • відварений буряк
  • сир (за типом фети)
  • плавлений вершковий сир
  • чорнослив
  • спеції, за бажанням та смаком
  • горіхи

Спосіб приготування:

1. Для начинки: змішайте фету, плавлений сир (можна і без нього), шматочки чорносливу, спеції.

2. Буряк відваріть, наріжте так, щоб вийшла "кишенька".

3. Кожну щедро наповніть начинкою та обваляйте у подрібнених горішках.

4. На блюдо викладіть руколу, на неї буряк і за бажанням полийте бальзамічним соусом або присипте міксом насіння.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Хумус з буряком
  • Буряк з помідорами
  • Салат з буряка з чорносливом та яблуками
Источник материала
Поделиться сюжетом