20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Дочка відомої акторки зреклася громадянства Росії
Дочка відомої акторки зреклася громадянства Росії

Дочка відомої акторки зреклася громадянства Росії

Відома українська акторка Зоряна Марченко, яка зіграла в серіалі "Просто Надія", розповіла про те, що її 8-річна донька хоче назавжди відмовитися від свого місця народження - Росії.

Дівчинка планує під час отримання паспорта змінити місце народження, бо не хоче мати нічого спільного з країною-агресором.

Також вона хоче змінити ім'я. Марченко назвала доньку Агафією, але в житті називає її Агатою. Самій дівчинці більше подобається другий варіант.

"У житті я на неї говорю Агата, а повне ім'я Агафія. Але ми будемо його змінювати. Вона не хоче бути Агафією, а хоче бути Агатою. Ми будемо змінювати не тільки ім'я, а й місце народження. Вона народжена в Росії", - розповіла актриса в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Марченко додала, що це було повністю рішення її доньки, а вона його, своєю чергою, підтримала.

"Вона хоче змінити місце народження, це її ініціатива. Вона сказала, я не хочу, щоб у мене це було там написано. Щодо імені - їй не подобається, вона хоче так. Що стосується по батькові - подивимося. Прізвище, якщо вона захоче змінити, ми змінимо", - додала актриса.

Нагадаємо, Зоряна Марченко народила доньку в Росії, коли переїхала туди до свого чоловіка Олександра Ведменського. Пара була разом лише кілька років. Після розлучення Зоряна повернулася з донькою в Україну.

Источник материала
Поделиться сюжетом