М’ясо по-французьки на цибулевій подушці: виходить ще смачніше, ніж з картоплею
М’ясо по-французьки на цибулевій подушці: виходить ще смачніше, ніж з картоплею

М’ясо по-французьки на цибулевій подушці: виходить ще смачніше, ніж з картоплею

Приготування м’яса по-французьки вже давно стало буденною справою для багатьох господинь. Ця страва готується легко та не потребує багато часу.

А сьогодні пропонуємо приготувати нову інтерпретацію цієї страви без використання картоплі. Фудблогерка з ніком simeynuyblog в Instagram розповіла, як приготувати м’ясо по-французьки на цибулевій подушці.

Інгредієнти

  • Вирізка – 700 гр
  • Гриби – 400 гр
  • Вершки – 100 мл
  • Цибуля – 1 шт
  • Моцарела – 150 гр
  • Плавлений сир
  • Гірчиця
  • Спеції за смаком

Спосіб приготування

1.М’ясо нарізаємо та відбиваємо.

2. Додаємо сіль, чорний перець, паприку та гірчицю. Натираємо шматки м’яса з обох сторін.

3. Цибулю чистимо, нарізаємо половинками кілець та викладаємо на дно форми для запікання.

4. Гриби нарізаємо на невеликі шматки та обсмажуємо на пательні. Наприкінці додаємо вершки, плавлений сир та спеції.

5. На цибулю викладаємо м’ясо а зверху – смажені гриби з вершками.

6. Накриваємо форму пергаментом, а потім фольгою та відправляємо запікатись 35-40 хвилин при температурі 200 градусів.

7. Наприкінці готування знімаємо пергамент та фольгу, присипаємо страву тертим сиром та відправляємо назад у духовку допоки сир не підсмажиться.

На OBOZ.UA можна ознайомитись і з іншими рецептами приготування м’яса:

  • Смажене м’ясо в соусі
  • Смажене м’ясо на сковороді
  • Тушковане м’ясо
Источник материала
Поделиться сюжетом