Ця "Рокова жінка" прикрасить навіть святковий стіл: з цим рецептом ви забудете про інші салати
Ця "Рокова жінка" прикрасить навіть святковий стіл: з цим рецептом ви забудете про інші салати

Ця "Рокова жінка" прикрасить навіть святковий стіл: з цим рецептом ви забудете про інші салати

Салат затьмарить решту страв

Не за горами світле свято Великодня. Досвідчені кулінари вже підшукують різні рецепти, щоб здивувати близьких різноманітними стравами.

У цей день до столу подають не лише пишні паски, яйця та буженину, а й різноманітні салати. Сьогодні ми разом із "Попоїсти" поділимося незвичайним салатом під назвою "Рокова жінка". У його складі — нескладні та бюджетні продукти, проте він зможе здивувати близьких та гостей.

Як приготувати салат "Рокова жінка"

Інгредієнти:

  • яловичина — 100 г;
  • картопля — 300 г;
  • морква — 200 г;
  • буряк – 180 г;
  • сир голландський — 70 г;
  • майонез — 100 г;
  • часник — 2 зубчики;
  • гранат для декору – до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Овочі відварюємо, даємо їм охолонути, чистимо і натираємо на великій тертці окремі миски. Солимо все до смаку.
  2. До готовності відварюємо м’ясо і дрібно його шаткуємо. Солимо його, перемішуємо з 1 зубчиком часнику, пропущеним через прес.
  3. Салат збираємо за допомогою роз’ємної форми діаметром 16 см. Ставимо її на тарілку, викладаємо картоплю, розрівнюємо та утрамбовуємо трохи.
  4. Наступним шаром викладаємо м’ясо, далі моркву, змішану із зубчиком подрібненого часнику. Кожен із цих шарів змащуємо майонезом.
  5. Далі викладаємо тертий твердий сир, зверху буряк. Знімаємо форму.
  6. Верхній робимо майонезну сіточку у вигляді ромбів, оздоблюємо зернами граната і відправляємо в холодильник на кілька годин.

Приготуйте до великоднього столу буженину в пивному маринаді. Вийде неймовірно смачно.

Теги по теме
Пасха
Источник материала
Поделиться сюжетом