Експерти назвали секрети краси, які допоможуть мати вигляд на десяток років молодше
Експерти назвали секрети краси, які допоможуть мати вигляд на десяток років молодше

Експерти назвали секрети краси, які допоможуть мати вигляд на десяток років молодше

З часом помічати ознаки віку на своєму обличчі – це нормально. Так само нормально бажати зробити свій вигляд молодшим за допомогою різних прийомів макіяжу.

Звісно, можна звернутись і до косметології та пластичної хірургії, але професійні візажисти кажуть, що багато чого можна досягти і просто з допомогою косметики. OBOZ.UA зібрав кілька експертних порад, які допоможуть виглядати на десяток років молодше.

"Гусячі лапки"

Гусячими лапками називають дрібні зморшки, що з’являються в зоні очей. Зменшити їхню видимість може добре підібраний крем для цієї зони. А ще макіяж, який відвертає увагу від такої особливості.

Почніть наносити менше тонального крему та/або пудри у цій зоні. Вони можуть забиватись у складки шкіри і робити їх помітнішими.

Темні кола

Шкіра в зоні біля очей темнішає з віком через поступову втрату колагену. Замаскувати цю особливість допоможе консилер, але наносити його потрібно правильно.

Якщо ви будете розтушовувати продукт, розтираючи його по шкірі, то ризикуєте розтягнути її і зробити вікові зміни більш помітними. Тому використовуйте для нанесення консилера невеликий плоский пензель і акуратні похлопування.

Опущення повік

Через втрату пружності шкіра на повіках з роками опускається. Можуть утворюватись мішки та провисання, через які очі будуть здаватись меншими. Вії та брови також втрачають свою густоту і колір, що зменшує притаманний молодості контраст у зовнішності.

Щоби приховати ці особливості, перейдіть на туш для вій та косметику для брів, які надають їм об’єму. Вони відновлять природний контраст, очі будуть виглядати більшими, а погляд стане більш відкритим та свіжим.

Раніше OBOZ.UA розповідав, яких помилок у макіяжі брів потрібно уникати жінкам у віці 50+.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом