Відома ведуча розповіла, як її чоловік був у полоні й як вона долає стрес через коханого-військового
Відома ведуча розповіла, як її чоловік був у полоні й як вона долає стрес через коханого-військового

Відома ведуча розповіла, як її чоловік був у полоні й як вона долає стрес через коханого-військового

Соня Сотник зізналася, що їй допомагає тримати рівновагу.

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, як їй чоловік Михайло пробув у полоні й де він зараз служить.

Так, в інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" Соня зізналася, що її чоловік пішов на фронт як доброволець ще з 2014 року. Наразі його мета не лише боронити Україну, але й помститися за всіх вбитих країною-агресоркою побратимів:

"Я знаю, що пережила родина Михайла, коли він був в Іловайську в полоні. Я знаю, чому зараз Михайло на фронті. Я знаю, чому він поїхав на фронт після Майдану. Я знаю імена його побратимів, які загинули в 2014-2021 роках. І за кожного з них він намагається зараз помститися. І буде це робити доти, доки йому дозволить здоров'я", - розповіла Сотник.

Також радіоведуча зазначила, що віднайшла метод, як заспокоювати себе під час паніки й відсутності зв'язку з чоловіком:

"Оскільки я з Михайлом живу з 2016 року, цей стан (стресовий – прим. ред.) він є частиною мене. Проте у нас є домовленості, які допомагають не хвилюватися до якогось моменту. Бо я розумію, що якщо сьогодні немає ввечері або зранку немає повідомлення або воно не прочитане, не треба вмикати паніку через три-чотири години, навіть через добу. По-перше, є телефони побратимів. Але коли Михайло виходив на задачі, то його не було тиждень, інколи 10 днів. Тобто зараз щастя, що є можливість швидко реагувати, передавати вітання й підтримувати. А так це неможливо. Це вже буде з кожною жінкою в Україні", - додала Соня.

Зазначимо, чоловік знаменитості, військовий Михайло наразі служить в 68-мій окремій єгерській бригаді на Куп'янсько-Лиманському напрямку, який є одним із найгарячіших на фронті.

Источник материала
Поделиться сюжетом