Ветеран NASA заявив про створення рушія, що йде проти законів фізики
Ветеран NASA заявив про створення рушія, що йде проти законів фізики

Ветеран NASA заявив про створення рушія, що йде проти законів фізики

Інженер NASA, Чарльз Бюлер (Charles Buhler) робить сенсаційну заяву своїм інерційним рушієм (propellantless propulsion drive), який нібито генерує тягу без викиду маси, потенційно кидаючи виклик відомої фізики.

Бюлер, співзасновник компанії Exodus Propulsion Technologies представив свої результати на конференції Alternative Propulsion Energy Conference (APEC). Він стверджує, що його відкриття використовує електростатику для створення «нової сили», здатної рухати об'єкти.

«Одні тільки електричні поля можуть генерувати стійку силу протягом наступних 1000 років», — стверджує Бюлер. Визнаючи необхідність дотримання законів збереження, Бюлер вважає, що його творіння перевершує сучасні технології.

У технології використовуються легкодоступні матеріали, такі як мідна стрічка та тефлон. Бюлер наголошує на простоті конструкції, припускаючи, що вона може бути легко відтворена для подальшого вивчення.

Бюлер визнає скептицизм і наголошує на необхідності проведення космічних випробувань для підтвердження своїх висновків. Він сподівається, що це не тільки закріпить його відкриття, а й надихне подальші дослідження цієї «фундаментальної сили».

Exodus Propulsion Technologies шукає фінансування, щоб просунути свою технологію на наступний етап – освоєння космосу.

Источник материала
Поделиться сюжетом