19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
М'ясний рулет із сухофруктами для великоднього столу: смачніше, ніж ковбаса
М'ясний рулет із сухофруктами для великоднього столу: смачніше, ніж ковбаса

М'ясний рулет із сухофруктами для великоднього столу: смачніше, ніж ковбаса

М'ясні рулети краще готувати зі свинини, перед цим її потрібно добре замаринувати. Для яскравого смаку найкраще додати всередину сухофрукти, спеції, часник, гострий перець.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже соковитого, смачного, запеченого свинячого ошийка із сухофруктами та маринадом.

Інгредієнти:

  • Ошийок – 1,5 кг
  • Сухофрукти – 300 г (смачно з чорносливом, курагою та інжиром)
  • Часник – 5-7 зуб.
  • Спеції – 3 ст. л.
  • Гірчиця не гостра – 100-140 г
  • Сіль, перець

Спосіб приготування:

1. У окропі замочіть сухофрукти і дрібно наріжте.

2. Для маринаду: змішайте гірчицю, сіль, перець, спеції та подрібнений часник.

3. Свинину наріжте в рівний пласт, відбийте м'ясо, змастіть половиною маринаду, викладіть зверху нарізані сухофрукти, не на весь шматок. Загорніть рулет і перев'яжіть ниткою і змастіть ще зверху маринадом.

4. Викладіть м'ясо швом донизу та запікайте при 160 С приблизно 3 години.

Дайте охолонути, зніміть нитки та поріжте!

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Біляші з м'ясом смажені
  • Смажене м'ясо з картоплею
  • Фаршировані млинці з м'ясом, грибами та зеленню
Источник материала
Поделиться сюжетом