5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Автомобілі Jeep Compass 2024 в нових комплектаціях – уже в салонах українських офіційних дилерів Бренду
Автомобілі Jeep Compass 2024 в нових комплектаціях – уже в салонах українських офіційних дилерів Бренду

Автомобілі Jeep Compass 2024 в нових комплектаціях – уже в салонах українських офіційних дилерів Бренду

Кросовер Jeep Compass добре знайомий українцям та встиг знайти чимало шанувальників. По-перше, завдяки оптимальним габаритам та великій колісній базі, що гарантують легкість маневрування на міських вулицях та достатній простір салону. По-друге, завдяки виразному дизайну в типовому стилі Бренду Jeep та великому кліренсу, що гарантують не лише відчуття справжнього позашляховика, а й також реальну можливість подолання бездоріжжя. По-третє, завдяки гібридному силовому агрегату 1.5L e-Hybrid та автоматичній коробці перемикання передач DCT-7, що гарантують достатню потужність та невисокий рівень споживання палива.

Відтепер автомобілі Jeep Compass 2024 року виробництва додають ще одну перевагу – більш широкий вибір комплектацій та пакетів опцій, що дозволяє кожному покупцю обрати ідеальний варіант саме для себе. Нові автомобілі Jeep Compass 2024 уже представлені в салонах офіційних українських дилерів Бренду й готові продемонструвати усі свої переваги!

Ще більше комплектацій – ще більше задоволення

Новий Jeep Compass 2024 доступний українським покупцям в двох комплектаціях, кожна з яких вирізняється широким переліком обладнання та власними особливими деталями.

Наприклад, кросовер Jeep Compass Altitude може запропонувати усе необхідне для комфортного та безпечного автомобільного життя: електронна система курсової стійкості, попередження про небезпеку зіткнення, система розпізнавання дорожніх знаків, попередження про пішохода/велосипедиста з функцією екстреного гальмування, активна система утримання в смузі руху, адаптивний круїз-контроль – автомобіль сповнений всіма сучасними системами безпеки. У Jeep Compass також подбали і про комфорт: двохзонний клімат-контроль, безключовий доступ та запуск двигуна, обігрів нижньої частини лобового скла, підігрів сидінь, підігрів керма, камера заднього огляду, повністю цифрова 10,25-дюйова панель приладів, мультимедійна система з 10,1-дюймовим дисплеєм, підтримка Android Auto та Apple CarPlay, фари EcoLED з функцією SmartBeam, 18-дюймові легкосплавні диски та багато іншого. Дізнайтесь більше про Jeep Compass 2024 на офіційному українському сайті Бренду.

Автомобіль Jeep Compass Summit демонструє ще більш високий рівень оснащення та додає до вищеперерахованого: датчики паркування попереду та позаду, систему допомоги при паркуванні, атермальне лобове скло, шкіряне оздоблення сидінь, вентиляцію передніх сидінь, електричні регулювання сидіння водія та пасажира, пам’ять положення сидіння водія, прожекторні LED-фари, 19-дюймові легкосплавні колісні диски та багато іншого. Замовляйте комерційну пропозицію у офіційних дилерів Бренду, щоб дізнатись усі деталі різних комплектації Нового Jeep Compass та обрати найкращий варіант саме для себе.

Зробіть свій Jeep Compass 2024 ще більш особливим – завдяки пакетам опцій

Крім вибору комплектацій, кросовер Jeep Compass 2024 також вирізняється розширеними пакетами опцій, які пропонуються для кожної комплектації автомобіля.

Так, перелік оснащення кросовера Jeep Compass Altitude можна доповнити пакетом опцій «Преміум»: електропривод кришки багажника з функцією безключового відкривання, система утримання автомобіля по центру смуги руху, бездротова зарядка, штатна навігаційна система та відображення знаків обмеження швидкості відповідно до навігації. Крім того, для автомобіля Jeep Compass Altitude доступний пакет опцій «Паркування Плюс»: камери кругового огляду 360 з динамічними лініями розмітки, датчики паркування попереду та позаду, система допомоги при паркуванні, підсвічування з бокових зовнішніх дзеркал, система моніторингу «сліпих зон» дзеркал тощо. Нарешті, для кросовера Jeep Compass Summit пропонується додатковий пакет опцій «Паркування»: камери кругового огляду 360 з динамічними лініями розмітки, підсвічування з бокових зовнішніх дзеркал, система моніторингу «сліпих зон» дзеркал.

Бажаєте власноруч протестувати автомобіль та вивчити усі особливості його високотехнологічних систем? Тоді записуйтесь на тест-драйв у офіційних дилерів Бренду!

Вигідні та прості умови лізингу або кредиту – з фірмовою програмою BUYEASY

Крім захопливого та вражаючого автомобіля Jeep Compass 2024, також Бренд може запропонувати максимально вигідні, прості, зрозумілі програми лізингу або кредитування, що представлені у комплексній програмі фінансування BUYEASY.

Фірмова програма фінансування BUYEASY пропонує одразу кілька переваг: пропозиції від надійних та перевірених банків, швидкий розгляд заяви та погодження фінансування, максимальний довгий термін кредитування – до 84 місяців, мінімальну відсоткову ставку – від 0,01% річних. Дізнайтесь більше про надзвичайно привабливі умови кредитування, які пропонує Бренд своїм клієнтам.

/

Обрийте для себе Новий Jeep Compass 2024, обирайте для себе найближчого офіційного дилера Jeep, купуйте бажаний автомобіль – втілюйте свої мрії в реальність вже сьогодні!

Источник материала
Поделиться сюжетом