5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Війна б'є по всіх: які проблеми виникли в міноборони Росії
Війна б'є по всіх: які проблеми виникли в міноборони Росії

Війна б'є по всіх: які проблеми виникли в міноборони Росії

Про це 24 Каналу розповів політтехнолог Борис Тизенгаузен, зауваживши, що поки варто дочекатися деталей щодо справи заступника міністра оборони Росії.

Війна б'є по Росії

Як наголосив Тизенгаузен, якщо Кремль взявся за тамтешніх генералів, тоді це все вдарить по Шойгу. Але якщо це звичайні "бізнес-розборки" між міноборони та ФСБ, то нічого страшного для Шойгу не буде. На місце заступника міністра оборони Тімура Іванова призначать іншу компромісну фігуру.

Війна "розкачує" всі інституції. Можливо, на екрані в Соловйова не видно цього процесу, але всередині вони є. і так чи інакше колись там станеться каскадний обвал. Тут перегріта економіка. Там вибивають "великого брата" чи домовляються з ним. Від'їзд мільйонів росіян також впливає на економіку,
– сказав Тизенгаузен.

Цілком може бути, що з часом ціна на нафту обвалиться. Росія явно буде до цього не готова.

Сценаріїв може бути багато, але суть – одна. Поки весь світ йде вперед та розвивається, Росія через санкції та зацикленість на війну поступово рухається назад. Це матиме свої наслідки.

Через який час російська нафта може стати неконкурентоздатною по цілі. Бо вартість видобування буде збільшуватися. А Росія теж живе завдяки цій нафті,
– зауважив Тизенгаузен.

Ситуація в Росії: коротко

  • Заступника міністра оборони Тімура Іванова відправили в СІЗО через підозру в отриманні хабаря. Справу ведевійськова контррозвідка ФСБ.
  • Нещодавно Сили оборони знищили майора пресслужби міноборони Росії. Він потрапивпід обстріл на тимчасово окупованих територіях.
  • З початку повномасштабної війни Росія втратилапонад 462 тисячі особового складу. Також наші захисники знищили 7255 російських танків, 13942 бойових броньованих машин, 11836 артилерійських систем тощо.
Теги по теме
Россия
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны