19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Який смачний салат приготувати з курячою печінкою: до святкового столу і на кожен день
Який смачний салат приготувати з курячою печінкою: до святкового столу і на кожен день

Який смачний салат приготувати з курячою печінкою: до святкового столу і на кожен день

Печінку часто використовують для приготування паштету, млинців, печінкового торту. Тобто продукт в більшості випадків подрібнюють. Але буде дуже смачно, якщо з посмаженими шматочками такого м'яса зробити салат.

Ідея приготування смачного салату з курячою печінкою опублікована на сторінці фудблогерки Катерини Мовчан (katarina_movchan) в Instagram. В оригінальному рецепті страва заправляється олією, але можна обрати також майонез.

Інгредієнти:

  • куряча печінка – 300 г 
  • банка консервованої червоної квасолі – 1 шт.
  • середня червона цибуля – 1 шт.
  • яйця – 3 шт.
  • консервовані огірки – 5-6 шт.
  • білий винний оцет – 1 ст.л.
  • рослинна олія – 3 ст.л. 
  • сіль та перець – за смаком

Спосіб приготування:

1. Печінку помити та обрізати плівочки та жир.

2. Печінку та яйця відварити в підсоленій води 8 хвилин після закипання.

3. Дістати з води, яйця почистити, печінку охолодити.

4. Цибулю порізати тоненькими півкільцями.

5. Полити оцтом та залишити маринуватись 10 хвилин.

6. В глибоку миску покласти цибулю, промиту квасолю.

7. Порізати огірки, яйця, печінку та додати в миску.

8. Додати сіль, перець та заправити олією. Перемішати. За бажанням можна заправити салатик майонезом.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Салат з печінкою і грибами
  • Картопляники з печінкою
  • Заливний пиріг із печінкою
Источник материала
Поделиться сюжетом