Наближається сакральна дата: що будуть намагатися зробити росіяни до 9 травня
Наближається сакральна дата: що будуть намагатися зробити росіяни до 9 травня

Наближається сакральна дата: що будуть намагатися зробити росіяни до 9 травня

Таким припущенням в етері 24 Каналу поділився військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан, зауваживши, що росіяни чекають вказівки щодо переданої американської допомоги.

Цілі зрозумілі

За словами полковника запасу, росіяни знають, що в Україну доставлятимуть велику кількість боєприпасів, техніки, систем ураження та іншого обладнання. Вони до цього готуються.

Перша задача окупантів – розвідка, дорозвідка, коригування, уточнення, виконання бойових завдань, підтвердження всього спектру розвідувальних заходів.

Загарбники намагатимуться "намацати" місця завантаження, розвантаження озброєння. Особливо тих бойових частин та засобів ураження, які передали Україні в останньому пакеті допомоги США, і тепер їх доставляють на фронт.

Бачимо, що вже завдаються удари дальніми засобами ураження по залізничних розв'язках та вокзалах. Намагаються бити по рампах, розуміючи, що в цих місцях будуть розвантажувати ешелони з озброєнням,
– сказав Світан.

Проте Україна має механізми протидії – починаючи від системи ППО, закінчуючи певними механізмами втечі з-під контролю росіян, переважно пов'язаного з великою кількістю розвідувальних безпілотників.

Плани росіян до 9 травня: головне

  • Радник голови ОПУ Михайло Подоляк зазначив, що противникможе завдати удару по Україніпід час цього "побєдобєсія". Однак не треба забувати, що загарбники щодня жорстоко атакують гнашу державу.
  • Президент України Володимир Зеленський заявив, що окупаційна армія має завдання без огляду на власні втрати демонструвати хоч якісь перемоги до 9 травня.
  • Гауляйтер тимчасово окупованого Криму Сєргєй Аксьонов заявив, що на території півострова не проводитимуть заходи до 9 травня.
Источник материала
Поделиться сюжетом