20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Домашнє сирне печиво для перекусу: як приготувати тісто без особливих зусиль
Домашнє сирне печиво для перекусу: як приготувати тісто без особливих зусиль

Домашнє сирне печиво для перекусу: як приготувати тісто без особливих зусиль

Сьогодні пропонуємо вам приготувати найсмачніше сирне печиво. І для цього є відразу декілька причин. По-перше, готується страва надзвичайно легко і з найпростіших інгредієнтів. По-друге, вона стане ідеальним доповненням до філіжанки гарячої кави, або навіть до келиха вина.

Рецептом цього чудового десерту в поділився фудблогер Едуард Насиров. В Instagram він навів детальний рецепт приготування сирного печива.

Інгредієнти

  • Борошно – 200 гр
  • Пармезан – 100 гр
  • Яйце – 1 шт
  • Італійські трави – 1,5 ч.л.
  • Вершкове масло – 100 гр
  • Сіль
  • Вода – 1,5-2 ст.л.
  • Кунжут

Спосіб приготування

1. Борошно просіюємо, пармезан натираємо на мілкій терці.

2. Змішуємо всі інгредієнти, крім кунжуту та замішуємо тісто.

3. Загортаємо тісто у харчову плівку та відправляємо у холодильник на 30 хвилин.

4. Розкочуємо пласт з тіста, присипаємо кунжутом та вирізаємо у ньому печиво тієї форми, яка найбільше до вподоби.

5. Викладаємо печиво на деко, застелене пергаментом та випікаємо при 170 градусах протягом 20 хвилин.

Також на OBOZ.UA можна знайти інші рецепти печива:

  • Імбирне печиво
  • Пісочне печиво без яєць
  • Шоколадне печиво
Источник материала
Поделиться сюжетом