Кенселінгу не існує! Володимир Остапчук вестиме ранкове шоу на каналі «Ми — Україна+»
Кенселінгу не існує! Володимир Остапчук вестиме ранкове шоу на каналі «Ми — Україна+»

Кенселінгу не існує! Володимир Остапчук вестиме ранкове шоу на каналі «Ми — Україна+»

Телешоу
Новини
Кенселінгу не існує! Володимир Остапчук вестиме ранкове шоу на каналі «Ми — Україна+»
Новини
Телешоу

Кенселінгу не існує! Володимир Остапчук вестиме ранкове шоу на каналі «Ми — Україна+»

Воно стартує вже 29 квітня.
Лєна Чиченіна
26 Квіт 2024
0
993

Пресслужба телеканалу нам повідомляє, що називатиметься їхнє нове шоу «Прокидайся!» і виходитиме з понеділка до п'ятниці з 7-ї ранку. Воно стане «надійним провідником у новий день». 

За описом це буде стандартне ранкове шоу, в якому допомагатимуть людям прокинутися і в розважальній манері розповідатимуть усяку всячину та запрошуватимуть гостей. Про особливості ми зможемо дізнатися, коли подивимося перші ефіри. Чекаємо з нетерпінням. 

Крім Володимира Остапчука ведучими будуть Олексій Душка, Дарʼя Кудімова, Ксенія Мішина, Назар Хассан та Юрій Ткач. Вочевидь, працюватимуть тиждень через тиждень.

І ось тут ми ще раз підійшли по питання великого і страшного кенселінгу, який, на думку багатьох українців, повністю поглинув нашу з вами країну. Це слово вживається на кожному кроці, і найменша критика одразу трактується як «злі хейтери у соцмережах скасовують нещасну жертву обставин». 

Наш із вами постійний ньюзмейкер Володимир Остапчук уже втрапляв у безліч скандалів, пов'язаних як із дружинами, так і з сумнівними висловлюваннями. Якщо нам у редакції «Антоніни» на особисте життя ведучого фіолетово, то з другим — навпаки. Бо хоч би що Володимир казав, хоч би як громадськість обурювалася, його однаково запрошуватимуть кудись на роботу. 

Пам’ятаєте «голодну тусу»? Це забути важко, але нагадаю. У 2021 році 27 листопада (у День пам’яті жертв Голодоморів) блогер Олександр Заліско влаштував гучну вечірку на честь дня свого народження.

Заліско, звісно, не винен, що народився в такий день, і ніхто не може йому заборонити святкувати уродини. Проте публіку обурила ось ця світлина з написом «Блогерська голодна туса», і запостив її в себе в інстаграмі саме Остапчук. 

Але вся критика звалилася переважно на Заліска, який спочатку записував відео в стилі драма-квін, але згодом перепросив. А ось директор львівського Будинку вчених (у якому туса відбувалася) Роман Славітич помер від серцевого нападу на прийомі в мерії, який сам зініціював. Остапчук же не зазнав жодних репутаційних втрат.

А минулого серпня він підкинув товариству в соцмережах новий привід для грандіозної колотнечі — випуск шоу «Мекнув — питайте» на своєму ютуб-каналі. Разом із гостями: співаком Позитивом та блогером Богданом Шелудяком, — вони обговорювали зовнішність дівчат: що їм ок, а що ні. І оцінювали їх за шкалою «10 із 10». Після цього вислів став мемом. Ось, нагадайте собі цю історію. Герої тоді вихопили страшне як.

Тоді теж багато говорили про нібито кенселінг Остапчука, але, як бачите, щось ми його не спостерігаємо. Я просто нагадаю, що культура скасування передбачає не те, що людину покритикують, а що її скасують. Вона втратить рекламні контракти, роботу і зникне з інформаційного простору. От як письменник Дорж Бату.Але таких випадків у нас — катма. І взагалі ця історія працює лише тоді, коли людина сама вирішує «скасуватися». Принаймні в Україні поки саме так. 

Заради справедливості напишу, що інший ведучий нового шоу «Прокидайся!» також недавно втрапив у неприємність. Юрій Ткач погодився вести весілля блогера Олега Захарова, одного з організаторів так званих «п'яних вечірок», на яких споювали та принижували дівчат.

Після скандалу Ткач заявив, що не знав про це і вважає свій вчинок ганебним. 

Ксенія Мішина місяць тому теж відзначилася — говорила російською в подкасті фітнес-тренера, коли була на відпочинку на Балі.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Kseniia Mishyna ???????? (@misha.k.ua)

В принципі, публічно російською продовжує говорити певна кількість українських блогерів чи знаменитостей. Наприклад, Дмитро Гордон. Проте Мішина була ведучою патріотичного шоу «Я люблю Україну», і її російська в цьому контексті здалася її ж аудиторії трохи дивною. 

Отже, робимо черговий висновок: ви можете мільйон разів утрапляти в скандали, любі наші селебриті. Не бійтеся — вам за це нічого не буде. 

Фото: пресслужба каналу «Ми — Україна+»

«Антоніна»
Лєна Чиченіна
Великодній запуск ракети по Кремлю. «Крашанка» — комерційна комедія з людським обличчям
Теги
Юрій Ткач
Ми-Україна
Источник материала
Поделиться сюжетом