На фронті "з-під палки": як на російську армію вплине арешт заступника Шойгу
На фронті "з-під палки": як на російську армію вплине арешт заступника Шойгу

На фронті "з-під палки": як на російську армію вплине арешт заступника Шойгу

Затримання Іванова неодмінно вплине на хід війни в Україні. Про це 24 Каналу розповів письменник, публіцист, громадський діяч, російський опозиціонер Ростислав Мурзагулов, додавши, що такі події насамперед позначаться на тих, хто перебуває під елітарним тиском.

Яких змін очікувати на фронті

"Можемо лише уявити, як до такої новини поставляться російські мобілізовані, які зараз сидять в окопах, а також ті, хто ними командує. Вони не є головними бенефіціарами війни, а пішли туди "з-під палки", – розповів Мурзагулов.

Росіян змушують підписувати контракти та йти на фронт. В іншому випадку погрожують. Саме так на поле бою потрапили більшість російських бійців. Цим можна пояснити настільки велику кількість дезертирів у ворожій армії.

Тепер ці люди дізнаються, скільки всього вкрали Шойгу з Івановим. Лише уявіть, який у них зараз бойовий дух, хоч він і до того не був на високому рівні, а тепер стане ще гірше,
– зауважив російський опозиціонер.

До того ж після таких новин, бійцям ще можуть сказати йти на штурм і захоплювати невеличке село. Складно уявити, що вони відчуватимуть та чи довго зможуть виконувати злочинні накази.

Так дедалі швидше все дійде до точки, коли бійці кинуть автомати та повернуться назад у свої села. Тоді почнеться успішний контрнаступ України,
– сказав Мурзагулов.

Тож єдиним варіантом для окупантів є здатися в полон. Хоча над ними є жорсткий контроль, бо російські командири усвідомлюють, що для багатьох полон є найкращим виходом.

Проте варто пам'ятати, що все-таки можна знайти безпечні способи та перейти на український бік. Адже український полон – це значно краще, ніж російська тюрма. Там з людьми поводяться відповідно до міжнародних конвенцій та гарантують захист.

Російські полонені: останні новини

  • На Донеччині вдалося взяти в полон групу російських окупантів. До українських бійців вони потрапили під час штурму в районі Новомихайлівки. Загарбники розповіли, що мали прикрити димовою завісою штурмову бронегрупу. Серед полонених: стрілець та двоє рядових підрозділу військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту.
  • Для того, щоб вижити російський окупант здався в полон українському дрону. Відео цього моменту опублікували бійці 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс". На кадрах видно, що безпілотник мав "таємне послання" – на папері було написано: "Хочеш жити – йди за пташкою".
  • У телефоні одного з полонених окупантів знайшли цинічну "інструкцію"від командирів. Кожен з пунктів – воєнний злочин. Зокрема мовилось про те, що бійці мають спробувати людське м'ясо, катувати військовополонених різними способами, знущатися з цивільних, грабувати будинки та ще багато інших аморальних наказів.
Теги по теме
Россия
Источник материала
Поделиться сюжетом