Ввели в оману: люди здивовані, як насправді готують гамбургери в McDonald's
Ввели в оману: люди здивовані, як насправді готують гамбургери в McDonald's

Ввели в оману: люди здивовані, як насправді готують гамбургери в McDonald's

Незважаючи на детально показаний процес приготування котлет, багато користувачів не повірили в неупередженість відео. Люди вважають, що їх вводять в оману.

Гамбургер — одна з найпопулярніших позицій у мережі ресторанів швидкого харчування McDonald's, і не дивно, що багато клієнтів ставлять собі запитання, як же готують знамениті яловичі котлети, які є основою страви. Завісу таємниці відкрили на YouTube-каналі How It's Made ("Як це зроблено"), показавши процес виробництва від початку і до кінця.

"Яловича котлета — наріжний камінь гамбургера McDonald's, і все починається з вибору яловичини", — йдеться на початку дев'ятихвилинного відео про продукти. Закадровий голос розповідає про те, що McDonald's "проводить суворий процес відбору і працює з групою перевірених постачальників, щоб гарантувати найвищу якість яловичини".

За інформацією в ролику, щойно яловичина надходить на переробний завод, її ретельно оглядають. З м'яса видаляють плівку, жир, хрящі та кістки, після чого його відправляють у м'ясорубку.

"McDonald's використовує точну суміш яловичих шматків, включно з стегенцем, округлою частиною і вирізкою, щоб створити ідеальний баланс смаку і текстури", — пояснюють у ролику.

Щоб посилити смак фаршу, його змішують із сіллю, перцем та іншими приправами, щоб "посилити смак".

Далі йде процес, який називають порціонуванням і формуванням. Завдяки йому, всі котлети виходять одного розміру і товщини. Для цього використовується спеціальна машина, куди відправляється фарш. Вона стискає і формує котлету, використовуючи тиск і тепло для створення ідеального продукту. Автор ролика пояснює, що машина забезпечує "рівномірне приготування і збереження соковитої текстури".

Коли котлети сформовані, їх смажать, використовуючи унікальний процес під назвою безперервний гриль.

"Гриль нагрівається до високої температури, і котлети обсмажуються з кожного боку протягом певного часу. Цей метод допомагає зберегти аромат і сік, надаючи гамбургеру ідеального смаку. Потім котлети поміщають у шафу для підігріву, яка підтримує ідеальну температуру і текстуру доти, доки вони не будуть готовими до подачі", — підкреслюється в ролику.

Процес приготування яловичих котлет для Біг Маків та інших страв із McDonald's

Незважаючи на детально показаний процес і пояснення кожного етапу, запис, схоже, не переконав глядачів. Багато користувачів скептично поставилися до того, що їм показали.

"Якщо це відео не схвалено McDonald's... Я не знаю, що це може бути за відео", "Я вважаю, що це відео неймовірно вводить в оману: більш ніж половина знятого матеріалу не присвячена продуктам McDonald's, а є простими відеоматеріалами", "Мене начебто намагаються загіпнотизувати, повторюючи одні й ті самі 5 рядків знову і знову. "Ви купите мій продукт, ви купите мій продукт", — пишуть коментатори.

Раніше Фокус писав, що жінка через рік показала "Біг Мак" з McDonald's.

Источник материала
Поделиться сюжетом