Листковий пиріг з фаршем: легкий рецепт для вечері
Листковий пиріг з фаршем: легкий рецепт для вечері

Листковий пиріг з фаршем: легкий рецепт для вечері

Настав час розповісти рецепт м’ясного пирога, що готується надзвичайно легко із використанням готового листкового тіста.

Слідуючи цьому рецепту у вас вийде дуже смачний та соковитий домашній пиріг, який прийдеться до смаку абсолютно всім. Таким рецептом в Instagram поділилась фудблогерка з ніком ya.na.cooking.

Інгредієнти

  • Фарш – 400 гр
  • Листкове тісто – 500 гр
  • Цибуля – 1 шт
  • Кукурудза
  • Томати у власному соці – 400 гр
  • Гострий соус
  • Сир
  • Кінза або петрушка
  • Яйце – 1 шт
  • Сіль
  • Перець

Спосіб приготування

1. Цибулю нарізаємо на кубики та обсмажуємо на пательні.

2. Додаємо фарш та знову обсмажуємо.

3. Додаємо томати у власному соці та тушкуємо.

4. Додаємо сіль, перець, гострий соус за смаком.

5. Додаємо кукурудзу, добре перемішуємо та тушкуємо протягом декількох хвилин.

6. Готове листкове тісто розморожуємо та трохи розкочуємо скалкою.

7. Розділяємо тісто на дві рівні частини. На одну з них викладаємо начинку та шматки сиру. Накриваємо другою половиною тіста.

8. Закриваємо краї тіста, змащуємо жовтком та відправляємо випікатись протягом 40 хвилин при 180 градусах.

На OBOZ.UA можна ознайомитись і з іншими рецептами пирогів:

  • Пиріг на молоці
  • Тертий пиріг
  • Пиріг з варенням
Источник материала
Поделиться сюжетом