Путін може відтермінувати рішення: топдипломат ЄС зробив прогноз про терміни війни
Путін може відтермінувати рішення: топдипломат ЄС зробив прогноз про терміни війни

Путін може відтермінувати рішення: топдипломат ЄС зробив прогноз про терміни війни

Європа повинна виконувати свої зобов'язання і надавати підтримку Україні, сказав головний дипломат Європейського Союзу Жозеп Боррель журналістам.

Глава країни-агресора Росії Володимир Путін може відкласти будь-яке своє рішення, пов'язане з питаннями завершення війни проти України, до результатів президентських виборів у США. Про це заявив Верховний представник Євросоюзу із закордонних справ Жозеп Боррель.

Як повідомляє breakingthenews, він розповів про те, що Путін може відкласти будь-які рішення щодо війни до американських виборів.

При цьому Європа повинна підтримувати Україну, доки не закінчиться війна.

"Тим часом нам потрібно підтримати народ України. Ми зобов'язалися підтримувати Україну, коли почалася війна, ми повинні продовжувати підтримувати Україну, доки українці здатні чинити опір і доки Путін не вирішить зупинити цю війну", - наголосив Жозеп Боррель.

Коли закінчиться війна Росії проти України - прогнози:

Шлях до миру може розпочатися в червні, сказав президент Володимир Зеленський і анонсував проведення Саміту миру. Український гарант закликав Західний світ продемонструвати волю, щоб примусити Росію до мирного завершення війни.

Війна в Україні продовжиться, доки у РФ існує режим Путіна, вважає начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов. За його словами, коли у Росії зміниться влада, з'явиться вікно можливостей для домовленостей.

Війна РФ і України затягнеться надовго, припустив боєць 12-ї бригади Національної гвардії Азов з позивним Ніко. Згідно з його точкою зору, наступному поколінню українців теж доведеться воювати, тому потрібно готуватися.

Інші новини:

Источник материала
Поделиться сюжетом