12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Ще є час зробити фото": посол Литви тонко натякнув на знищення Кримського мосту
"Ще є час зробити фото": посол Литви тонко натякнув на знищення Кримського мосту

"Ще є час зробити фото": посол Литви тонко натякнув на знищення Кримського мосту

Варто додати, що у схваленому Сполученими Штатами пакеті додаткового фінансування для України, є далекобійні ракети ATACMS. Саме їх часто називають "вбивцями Кримського моста". Зокрема, Лінкявічюс також натякнув на це.

Останнє фото на мосту

Посол Литви Лінас Лінкявічюс у соцмережі Х вдало потролив російських громадян, натякнувши на падіння Кримського моста.

Хто ще не встиг сфотографуватися на Керченському мосту, то ще час,
– написав він.

Також дипломат опублікував колаж, що демонструє сам Кримський міст, ракету ATACMS, а також засмученого Владіміра Путіна.

а

Пост Лінаса Лінкявічюса зі зверненням до росіян / пост посла в Х

Україна й ATACMS

  • Інститут вивчення війни зазначає, що надходження великої кількості ракет ATACMS допоможе Україні погіршити матеріально-технічне забезпеченняросійських окупантів. Також далекобійна зброя загрожує російським аеродромам у глибоких тилах.
  • Також стало відомо, що США у березні 2024 року таємно передали Україні ракети ATACMS. Відповідну інформацію повідомили ЗМІ, а згодом підтвердили офіційні особи. Водночас після підписання законопроєкту про допомогу у вигляді 61 мільярда доларів, Штати продовжать постачати Україні ракети ATACMS.
  • Аналітики ISW переконані, що далекобійними ракетами ATACMSвже могли завдати ударів по окупованому Джанкою в Криму та Бердянську в Запорізькій області. Зокрема, якщо говорити про останню атаку, то тоді було знищено російський комплекс ППО С-300. Також у ніч проти 24 квітня було гучно біля села Бабах-Тарам, внаслідок чого є жертви серед офіцерського складу окупантів.
Теги по теме
Крым
Источник материала
Поделиться сюжетом