12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Ти – моє кохання": Дантес показав, як з дітьми вітав Дашу Кацуріну з днем народження
"Ти – моє кохання": Дантес показав, як з дітьми вітав Дашу Кацуріну з днем народження

"Ти – моє кохання": Дантес показав, як з дітьми вітав Дашу Кацуріну з днем народження

Відомий український співак Володимир Дантес показав ніжні фото з коханою - бізнесвумен та дизайнеркою Дашою Кацуріною. Зірка привітав жінку з днем народження.

Сьогодні, 28 квітня Даша Кацуріна святкує день народження. Дизайнерці виповнилося 29 років. На своїй сторінці в Instagram артист опублікував декілька знімків, на яких вони з Кацуріною обіймаються та цілуються.

У підписі до кадрів Володимир Дантес залишив миле привітання другій половинці і зізнався їй у коханні.

"Ти дуже красива. Ти маєш неповторний смак. Ти вмієш приймати важкі рішення. Ти вмієш дружити. Ти іноді відчуваєш себе не впевненою, але це робить тебе найрішучішою. Ти неймовірна мама. Ти повертаєшся до своєї країни, коли навколо всі не радять цього робити. Ти відкриваєш нові бізнеси в Україні, бо ти реально віриш в свій дім. Ти справжня дівчина, яка несе потужну girls power. Ти - моє кохання. З днем народження!" – написав співак.

Сама Кацуріна у своєму фотоблогу поділилася, як коханий та діти вітали її з днем народження. Дантес вирішив бути оригінальним і замість святкового торта запалив свічки на великодній пасочці. Разом з дітьми він заспівав пісню для іменинниці.

До слова, про стосунки Кацуріної і Дантеса стало відомо у 2022 році, після розлучення артиста із співачкою Надією Дорофєєвою. Тривалий час закохані жили на відстані, оскільки Кацуріна проживала в Польщі. Однак зараз вони оселилися в одному будинку з двома дітьми Даші від попереднього шлюбу з Михайлом Кацуріним.

Нагадаємо, раніше у родині Дантеса і Кацуріної сталося несподіване поповнення.

Источник материала
Поделиться сюжетом