Простіше відбивних: як приготувати соковите куряче філе у клярі
Простіше відбивних: як приготувати соковите куряче філе у клярі

Простіше відбивних: як приготувати соковите куряче філе у клярі

Значно простіше за класичні відбивні готується м'ясо в клярі. Продукт не потрібно вібивати. Також, страва вийде кориснішою, тому що запікається в духовці.

Ідея приготування курячого філе у клярі опублікована на сторінці фудблогерки з ніком valerikiry в Instagram. Філе буде дуже соковитим.

Інгредієнти:

  • філе курки – 600 г
  • борошно – 160 г
  • яйця – 2 шт.
  • вода – 150 мл.
  • сіль, паприка, сушений часник – 1 ч.л.

Спосіб приготування:

1. Зʼєднати борошно, воду, яйця, сіль, спеції.

2. Перемішати до однорідності.

3. Нарізане філе шматочками відправити у тісто, перемішати.

4. Залишити маринуватись мінімум на годину.

5. Викласти шматочки на пергамент, трошки полити олією.

6. Випікати 35 хвилин за температури 180 градусів до апетитної скоринки.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Смажене куряче філе з сиром
  • Смажене куряче філе в майонезі
  • Смажене куряче філе в соєвому соусі
Источник материала
Поделиться сюжетом