В Москві виставили західну техніку: опозиціонер назвав мету ганебного дійства
В Москві виставили західну техніку: опозиціонер назвав мету ганебного дійства

В Москві виставили західну техніку: опозиціонер назвав мету ганебного дійства

Таку думку 24 Каналу висловив російський опозиційний журналіст Ігор Яковенко, зауваживши, що Кремль дуже боїться постачання допомоги Україні від США. Західна техніка може суттєво змінити ситуацію на фронті.

Мета виставки

За словами російського опозиційного журналіста, виставка західної військової техніки є звичайним самовихвалянням. Це є реакцією на допомогу Україні від США у розмірі 61 мільярда доларів. Зрозуміло, що західна техніка є набагато краща за російську, тому окупанти намагаються показати світу, як вони "легко" її знищують.

Ця виставка не націлена на те, щоб росіяни з більшою рішучістю йшли на війну. Вона є компенсацією страху,
– пояснив Яковенко.

Також він додав, що постачання техніки Україні від США може змінити ситуацію на лінії фронту, не в кращу сторону для росіян та зробити 2024 рік переломним для України. Кремль це усвідомлює, тому боїться.

Події в Росії: останні новини

  • У Кремлі зробили чергову абсурдну заяву щодо президента України, заявивши, щодоля Зеленського "вирішена". Дмітрій Пєсков також заявив, що на полі бою нібито спостерігається паніка серед українських військових, інформація про яку надійшла "прямо з перших вуст".
  • У Росії затримали заступника міністра оборони країни-агресора Тимура Іванова буцімто за хабар. Пропагандисти із посиланням на правоохоронні органи повідомляють, що слідство добиватиметься його арешту.
  • Російська пропагандистка запевнила, що українські діти нібито "різали" російських військових у Маріуполі. Вочевидь, у такий спосіб вона намагалася виправдати численні воєнні злочини російських загарбників проти мирного населення України.
Теги по теме
Россия
Источник материала
Поделиться сюжетом