Які ігрові крісла кращі: Razer vs Hator
Які ігрові крісла кращі: Razer vs Hator

Які ігрові крісла кращі: Razer vs Hator

Що стосується вибору ігрового крісла, то найкращим варіантом завжди буде продукт від впізнаваного бренда, який гарантовано знає, що потрібно його споживачам. Та навіть за таких умов розібратись у різноманітті продукції найвідоміших виробників може бути проблематичним. Втім, насправді купити геймерське крісло під власні потреби простіше, ніж здається. Щоб спростити вибір, варто зупинитися на двох топових брендах — Razer та Hator.

Головні особливості крісел Razer

Компанія Razer в роботі над комп'ютерною периферією активно співпрацює з професійними кіберспортсменами. Така співпраця допомагає в проєктуванні ігрових крісел саме з точки зору комфорту геймера. Через це продукція має такі особливості:

  1. Особливий акцент на ергономіці. В основі принципу проєктування лежить урахування потреб людини з позиції здоров'я та фізіології. Крісла від Razer виробляються з огляду на підтримку опорно-рухового апарату в статичному положенні.
  2. Зручне розташування кінцівок. Під час гри лікті та передпліччя можуть як знаходитись у статиці, так і приводитися в рух. Найчастіше ці різкі зміни відбуваються в іграх, що потребують навичок мікроконтролю. Розташування підлокітників у кріслах Razer можна налаштувати таким чином, щоб руки не втомлювалися від цього.
  3. Різноманіття варіантів. Оскільки не існує універсальних ігрових крісел, бренд Razer випускає велику кількість розмірних варіацій. Можна вибрати меблі відповідно до своєї статури, будови тіла та зросту.

З огляду на ці особливості, з каталогом крісел від Razer точно варто ознайомитися.

Ключові характеристики ігрових крісел Hator

Бренд Hator також відзначився колабораціями з кіберспортсменами. Компанія активно співпрацює з українською кіберспортивною організацією NAVIi. Враховуючи їхні досягнення на кожному змаганні, якості крісел від Hator точно можна довіряти.

Що стосується крісел, варто відзначити такі їхні особливості:

  1. Гарне співвідношення ціни та якості. У каталозі завжди можна знайти викосоякісне крісло за вигідною ціною.
  2. Активна підтримка попереку та шиї. Під час адреналінових онлайн-баталій на опорно-руховий апарат не має здійснюватися додаткове навантаження. Наявність подушок для поперекового та шийного відділів збільшує рівень комфорту.
  3. Продуманий дизайн. Стилістичне оформлення всіх крісел у каталозі виконано з урахуванням інтересів геймерів.

Вибираючи між кріслами від Razer та Hator, буде складно знайти невдалий варіант. Обидва бренди заслужили власну репутацію високою якістю продукції.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Источник материала
Поделиться сюжетом