Ідеальний вибір для теплої пори року: які переваги мають тверді парфуми
Ідеальний вибір для теплої пори року: які переваги мають тверді парфуми

Ідеальний вибір для теплої пори року: які переваги мають тверді парфуми

Чому варто обирати тверді парфуми навесні чи влітку, розповідає Life 24.

Натуральність твердих парфумів

Тверді парфуми створюються із природних масел, восків та інших рослинних компонентів. Натуральні інгредієнти – чудовий вибір для теплої пори року, адже так менше шансів отримати подразнення шкіри чи алергічну реакцію.

Разом з тим сухі парфуми можна вважати в деякому роді доглядовою косметикою, адже вони непогано зволожують шкіру, що теж важливо для весни та літа.

Легкість носіння

На відміну від громіздкого флакона, невелике упакування твердих ароматів можна легко покласти в сумочку або клатч і не боятися розбити скло чи перевищити температуру для зберігання.

Як виглядають тверді парфуми: дивіться фото

Такі парфуми також зручно використовувати для поїздок та подорожей. Крім того, зазвичай їхня упаковка зроблена з металу і виглядає дуже стильно.

Багатофункціональність

Тверді парфуми можна використовувати не тільки за призначенням. До прикладу, нерідко в складі твердих духів є шимер, який надає шкірі гарне сяйво, що точно буде неперевершено виглядати в теплу пору року.

Водночас можна нанести трохи такого аромату на гребінець і проведи ним по кінчиках волосся. Такий незвичайний спосіб допоможе створити вишуканий запах, який радуватиме весь день та особливо вдало розкриватиметься під сонячними променями.

Источник материала
Поделиться сюжетом