За спиною у Луніна: Анчелотті готує хитрий план повернення українця на лаву запасних Реала
За спиною у Луніна: Анчелотті готує хитрий план повернення українця на лаву запасних Реала

За спиною у Луніна: Анчелотті готує хитрий план повернення українця на лаву запасних Реала

Головний тренер Реала запевнив, що бельгієць полетів із командою у Німеччину, але не вийде у стартовому складі команди. Водночас Карло Анчелотті нічого не сказав про Андрія Луніна, який разом зі своїм конкурентом за позицією Кепою Аррісабалагою теж вирушив на матч Ліги чемпіонів.

Анчелотті готовий дати ігровий тонус Куртуа

Хоча багато футбольних людей очікують появу українця у воротах "вершкових". Щоправда, наставник мадридського клубу може приготувати неприємний сюрприз Луніну після першої зустрічі із Баварією.

Анчелотті розглядає варіант із участю Тібо Куртуа у найближчому матчі Ла Ліги проти Кадіса, який запланований на 4 травня. Якщо бельгієць добре себе проявить, то може заслужити місце у старті Реала у домашньому матчі-відповіді півфіналу ЛЧ проти Баварії.

Раніше ж була інформація, що Анчелотті мав розмову із Лунінимна тлі чуток про повернення Куртуа у ворота мадридського клубу. Коуч "галактікос" запевняв, що довіряє українцю та зробить ставку на нього у ключових матчах ЛЧ, зокрема у фіналі, якщо туди проб'ється "Королівський клуб".

Тепер у ЗМІ з'являються кардинально інші чутки про ігровий тонус українського воротаря.

Нагадаємо, що у попередній грі Реала в Ла Лізі у воротах мадридського клубу стояв Кепа, який провів "сухий" поєдинок проти Реал Сосьєдад (0:3).

Найкращий сезон для Луніна у Реалі

Натомість Лунін проводить свій найуспішніший сезон у Реалі. Андрій чудово замінив у воротах іспанського гранда Куртуа, який спершу порвав "хрести", а потім ще зазнав однієї травми коліна. Українець виграв конкуренцію у Кепи та став першим номером "вершкових".

У поточному сезоні-2023/2024 український воротар вже взяв участь у 28-ми матчах Реала, у яких пропустив 25 голів та відіграв 12 поєдинків на нуль.

Після героїчного виступу Лунінау матчі-відповіді 1/4 фіналу ЛЧ проти МанСіті, коли Андрій потягнув два пенальті, зайшла мова про новий контракт. Однак українець не поспішає продовжувати співпрацю із Реалом.

У Луніна є чинна угода із мадридським клубом до кінця наступного сезону-2024/2025. Через це у "Королівському клубі" вже навіть вивісили цінник на воротаря збірної України, якого так активно сватають у Манчестер Юнайтед.

Теги по теме
футбол Реал
Источник материала
Поделиться сюжетом