І от припливла, – відома українська співачка поскаржилася на стан здоров'я
І от припливла, – відома українська співачка поскаржилася на стан здоров'я

І от припливла, – відома українська співачка поскаржилася на стан здоров'я

За словами виконавиці, вона не хворіла пів року. Тому для жінки стало неочікуваним її різке погіршення стану здоров'я.

Що сталося з TAYANNA

Співачка розповіла, що має високу температуру та охриплість голосу. Водночас артистка вже звернулася до лікаря, щоб скоріше вилікувати голосові зв'язки. У своїх соцмережах TAYANNA показала кадри з лікарні та зазначила, що причиною хвороби став стрес.

Пів року не хворіла. А оскільки я психосомат сильний, одразу тіло реагує на велику кількість емоційного переживання. І от припливла,
– написала зірка.


ТAYANNA скаржиться на стан здоров'я / Скриншот з інстаграм-сторіс співачки

Як зізналася виконавиця, вона мала багато планів на тиждень: запис пісні на студії, три презентації нового треку на радіо, робочі зустрічі. Однак, через хворобу співачці довелося залишитися вдома, де вона записала відеозвернення до прихильників з пропозицією заспівати новим тембром.

Лежу й думаю, може, комусь концерт дати, поспівати новим тембром голосу, кличте,
– жартує TAYANNA.


TAYANNA захворіла / Скриншот з інстаграм-сторіс артистки

Хто ще з зірок нещодавно скаржився на здоров'я

  • alyona alyona зізналася, що стрес і дорога до Мальме, яка тривала близько 26 годин,негативно вплинули на її голос, через що він став хрипким. Водночас попри погіршення самопочуття, артистка виступила на першій репетиції на сцені Євробачення-2024 у Швеції.
  • Прима-балерина Катерина Кухар зізналася, що отримала травму під час одного з виступів. Жінка надірвала м'язи, тому не зможе закінчити тур.
  • Український актор Артур Логай розповів, що днями йому діагностували струс мозку. Його він отримав просто посеред вулиці. Пізніше артист поділився, що вже себе краще почуває.
Источник материала
Поделиться сюжетом