Інтернет-титушка Ярослав Бондаренко: Початок
Інтернет-титушка Ярослав Бондаренко: Початок

Інтернет-титушка Ярослав Бондаренко: Початок

Відомий сьогодні як інтернет-титушка та інтернет-вимагач Ярослав Бондаренко розпочав свій творчий шлях завдяки роботі на одного з підручних Авакова – Антона Геращенка.

Як і інший сброд зі зграї блогерів Геращенко, Бондаренко спочатку посадили наповнювати “Миротворець”, а потім, для створення образу “вітерана АТО” відправили “воювати”, ну чи точніше тусити далеко від фронту.

Про це повідомляє редакція сайту NENKA ІНФО

“На фронті” Бондаренко зображував із себе диво-воїна, ховаючись на максимально віддаленому від лінії зіткнення блокпосту, де нібито виявляв неблагонадійних. А робив він це за допомогою перевірки тих сторінок, що проїжджають на предмет наявності у них, у ВКонтакті, і тематики постів на цих сторінках.

Про це розповів товариш по службі напіввітеранів боєць батальйону “К-2” Костянтин Зазірний:

“Сладкая парочка” Игорь Савчук и Ярослав Бондаренко: разоблачение «миротворцев»

Одного разу, каналами відомими тільки самому Ярославу і його поплічнику Ігорю Савчуку, прийшла секретна інформація про таємний наступ сепарів, що готується.

Ситуація була складною, і Ярослав, який весь час перебування на фронті далеко від своєї машини не відходив. Вирішив перевірити, як швидко він зможе доїхати на ній із цією новиною до Києва. Виявилося дуже швидко.

На неймовірній швидкості Ярослав з Ігорем втекли з фронту, покинувши особисті речі.

За цей героїчний подвиг Ярослава списали у “вітерани”, і відправили рейдерити майно холопів на користь Геращенка та компанії, та й захищати новобудови спільника – банди Кличка.

Ось наш герой у лавах титушок Геращенко приїхав наїжджати на активістів через новобудову підручного Кличка – Непопа, що в районі київського Зоопарку.

Мусора из К-2 приехали с гранатометами защитить от киевлян незаконную стройку депутата-рейдера.

А ось Ярослав Бондаренко під прапорами рейдерів Авакова віджимає комбайн:

Ярослав Бондаренко и Игорь Савчук приехали на чужое поле рейдернуть комбайн фермеров

Цікавим епізодом біографії Бондаренко може бути і факт його співпраці з Іллею Ківою, на яку він, заради хайпа, накинувся 2020 року.

Тоді ця історія прозвучала так:

Продажна консерва з ОПЗЖ Ілля Ківа був “смотрящім” по контрабанді в АТО

У ЗМІ про цей інцидент писали так:

“Військовослужбовець батальйону “Київ-2” Ярослав Бондаренко розповів, що у 2014 та 2015 роках на посаді заступника голови ГУ МВС у Донецькій області Ілля Ківа системно займався кришуванням контрабанди. Про це Ярослав Бондаренко розповів у відео на YouTube-каналі”.

За фактом Бондаренко вирішив прославитися на токсичній фігурі Ківи, забувши згадати низку деталей.

Співробітник ФСБ Ківа відповідав за наркотрафік, і такі ось блокпости, де ледарував Ярослав, отримували з нього, за проходи, на чай із печінкою.

Бондаренко придумав історію про те, як Ківу не пустили, і забув розповісти як їв з рук наркобарона Ківи.

Продовження історії про героїчні подвиги Ярослава Бондаренка, про його роботу на київську мафію, про те, як він став “торпедою” Порошенка, ви зможете дізнатися у наступному матеріалі нашого розслідування: “Через постіль із Цепун в обійми Кличка та Порошенка”.

Теги по теме
Киев Арсен Аваков
Источник материала
Поделиться сюжетом