Кум Катерини Кухар розповів про її розлучення з Олександром Стояновим
Кум Катерини Кухар розповів про її розлучення з Олександром Стояновим

Кум Катерини Кухар розповів про її розлучення з Олександром Стояновим

Юрій Ткач висловився про спілкування зі своєю зірковою кумою.

У жовтні минулого року стали з'являтися чутки, що найвідоміша балетна пара України, танцюристи Катерина Кухар та Олександр Стоянов, розлучилися після 15 років разом. Самі артисти це коментувати відмовляються, що викликає ще більше підозр у їхніх шанувальників.

Проблеми у шлюбі Кухар і Стоянова прокоментував кум балерини - український комік Юрій Ткач. Разом із Катериною він хрестив доньку психолога Наталії Холоденко.

У програмі "Ранок у великому місті" Ткач зазначив, що має з кумою хороші стосунки. Спілкуються вони не часто, але завжди з великою охотою і теплом одне до одного.

Що ж стосується шлюбу куми, то тут комік по-сімейному вирішив відстояти інтереси Кухар, і підливати масла у вогонь не став. "Це все чутки. Не знаю", - сказав Юрій Ткач.

Хто така Катерина Кухар?

Катерина Ігорівна Кухар - українська артистка балету, прима-балерина Національного академічного театру опери та балету України імені Тараса Шевченка, народна артистка України. Керівник Київського державного професійного хореографічного коледжу, повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Камалія підігріла чутки про нове заміжжя. Лише рік тому вона розлучилася з чоловіком після 20-річного шлюбу, а тепер уже хвалиться обручкою.

Також танцюрист-утікач Влад Яма, який перебрався з сім'єю до США під час повномасштабної війни, показався в Криму. Шоумен показав танець у басейні.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом