Найсмачніша домашня піца, як в школі: ділимось технологією приготування
Найсмачніша домашня піца, як в школі: ділимось технологією приготування

Найсмачніша домашня піца, як в школі: ділимось технологією приготування

Шкільна піца – це смак, який не забувається ніколи. Вироби роблять невеликими, додають обов'язково варену ковбасу і багато сиру. А основа з тіста виходить пухкою і дуже хрусткою зверху.

Ідея приготування домашньої піци, як у школі, опублікована на сторінці фудблогерки Надії з ніком tastybynadia в Instagram. Виглядає дуже апетитно.

Інгредієнти для тіста:

  • тепле молоко – 200 мл.
  • цукор – 10 г
  • сухі дріжджі – 6 г
  • яйця – 1 шт.
  • вершкове масло – 60 г
  • борошно – 400 г
  • сіль – 7 г

Інгредієнти для начинки:

  • ковбаса
  • огірок солоний
  • сир
  • цибуля
  • майонез
  • кетчуп

Спосіб приготування:

1. Змішуємо одразу всі інгредієнти для тіста.

2. Добре його вимішуємо і в кінці додаємо сіль.

3. Залишаємо тісто на 1 годину в теплому місці.

4. Формуємо кульки по 90 г і залишаємо під рушником на 15 хвилин.

5. Потім робимо в них заглиблення для начинки.

6. Бортики тіста змащуємо жовтком.

7. Випікати 25 хвилин за температури 180 градусів.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Швидка піца без тіста
  • Італійська закрита піца
  • Кабачкова піца на сковороді
Источник материала
Поделиться сюжетом