У Китаї внаслідок обвалу шосе загинули майже 40 людей: мережу сколихнули моторошні кадри
У Китаї внаслідок обвалу шосе загинули майже 40 людей: мережу сколихнули моторошні кадри

У Китаї внаслідок обвалу шосе загинули майже 40 людей: мережу сколихнули моторошні кадри

За повідомленням ЗМІ, наразі виявлено 23 автомобілі, які внаслідок обвалу впали на крутий гірський схил і скотилися ним донизу.

Кількість жертв зростає

До рятувальної операції було залучено 500 осіб. Спершу повідомляли про 19 загиблих. Втім, у ході пошуків було виявлено ще 17 тіл.

Станом на ранок 2 травня відомо про 36 жертв. Ще 30 людей перебувають у медзакладах – їх життю нічого не загрожує.

Зазначимо, що обвал відбувся близько 2:10 ночі за місцевим часом поблизу міста Мейчжоу. Площа новоутвореної прірви становить 184,3 квадратних метрів.

Довжина обваленого дорожнього покриття складає близько 17,9 метрів.

Смертельний інцидент в Китаї: дивіться відео

Обвал дороги у китайській провінції: дивіться відео

Кадри з місця аварії / Фото cna.com.tw / Weibo/风清歌

Нагадаємо, на кордоні між Індією і Китаєм через безперервний дощ зсунулося шосе. Частину дороги, що сполучає штат із Китаєм, змило. На щастя, природне лихо не призвело до постраждалих. На місці зсувуутворився водоспад із води.

Аварії та ДТП: останні новини

  • У Києві на кільцевій дорозі перекинулася вантажівка. Як розповіли у поліції, водій не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та наїхав на електроопору. У мережу потрапило відео "падіння" вантажівки. З нього видно, що перехожий, який в той момент йшов обабіч дороги, дивом встиг відскочити і врятуватися від некерованої автівки.
  • На Київщині очільник Броварської РДА Володимир Майбоженко в'їхав у натовп на пішохідному переході. Посадовець проігнорував червоний сигнал світлофора. До того ж він був у стані алкогольного сп'яніння. Внаслідок аварії постраждало 4 людей, серед них – дівчинка 2,5 років. Відомо, що Зеленський звільнив Майбоженка. Крім того, чоловіку оголосили підозру і взяли під варту.
  • 22 квітня у Київській областімікроавтобус провалився під землю поблизу села Олива. Усалоні машини салоні перебувало 9 пасажирів. Дві людини загинули, семеро – у важкому стані.
Теги по теме
ДТП Жертвы
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны