У Росії заблокували сайти трьох українських документалістів
У Росії заблокували сайти трьох українських документалістів

У Росії заблокували сайти трьох українських документалістів

Йдеться про ресурси режисера стрічки «20 днів у Маріуполі» Мстислава Чернова, фотографки-документалістки Олени Гром, а також українсько-американського фотографа Саші Маслова.

До російського реєстру забороненої інформації внесли сайти трьох українських документалістів — режисера стрічки «20 днів у Маріуполі» Мстислава Чернова, фотографки-документалістки Олени Гром, а також українсько-американського фотографа Саші Маслова. На це звернув увагу російський ресурс «Роскомсвобода».

Ресурси заблоковані в Росії з усіма доменами та піддоменами.

У реєстрі не уточнюють орган, що ухвалив відповідні рішення. «Роскомсвобода» припускає, що сайти заблокували «з міркувань воєнної цензури». 

Раніше блокування також зазнали сайт міжнародної організації «Репортери без кордонів», сайт фонду українського підприємця та медіавласника Віктора Пінчука, проєкт «OSINT-бджоли», домен проєкту «Хочу жити» та посилання зі зверненням до росіян на польському сайті Legion Polski.

Читайте також: 

  • Роскомнагляд заблокував сайт російського видання «Говорит НеМосква»
  • У Росії заблокували доступ до сайту міжнародного словника жестових мов Spread The Sign
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
Россия
Источник материала
Поделиться сюжетом