Приготуйте на сніданок замість сирників: Клопотенко дав неперевершений рецепт
Приготуйте на сніданок замість сирників: Клопотенко дав неперевершений рецепт

Приготуйте на сніданок замість сирників: Клопотенко дав неперевершений рецепт

Багато хто з українців обожнюють на сніданок страви з кисломолочного сиру – сирники, запіканки, або просто зі сметаною, медом або фруктами.

Відомий ресторатор і шеф-кухар Євген Клопотенко вирішив поділитися ще одним рецептом на сніданок з килосмолочного сиру, плюсом якого є те, що смажити нічого не доведеться.

«А значить, що стресу у вас з того, що може щось пригоріти, не буде. Отже, пані та панове, зустрічайте: сирні клюски. Воно навіть звучить як спогад: ніби це бабуся приготувала для своїх милих внуків», - зазначав Євген Клопотенко на своїй сторінці в Інстаграм.

Що приготувати на сніданок замість сирників.

У рецепті, каже Євген Клопотенко, є два особливих момента. По-перше, переможець «Мастер Шеф» додав гречане борошно. По-третє, поливаються сирні клюски сумішшю топленого масла та меду.

«Тому врахуйте це і дотримайтеся, пліз», - порадив Клопотенко.

Отже, хід приготування такого сніданку замість сирників і запіканки наступний: у 360г сиру по одному необхідно вбити і вимісити яйця – три штуки.

Що приготувати на сніданок замість сирників.

Додати до суміші дрібку солі, цукор за смаком та по 50г гречаного та пшеничного борошна.

Робите тісто, скручуєте «ковбаскою» і розрізаєте на шматочки.

Клюски кидаються у підсолену киплячу воду. Необхідно дочекатися поки вони вспливуть і проварити ще дві хвилини.

Що приготувати на сніданок замість сирників.

Наступний крок - розтоплюєте вершкове масло (25г), змішуєте з медом (2 ст.л.) і поливаєте готові сирні клюски.

«Можна ще кинути зверху трохи журавлини, щоб воно кислим лопалося у роті», - поділився ще однією порадою Євген Клопотенко.

Цей рецепт сніданку сподобався багатьом підписникам на сторінку Євгена Клопотенка.

«Це неперевершено! Смачно! Просто! Легко! Знайомо! Але так вишукано!!»,

«Дякую за рецепт української страви "сирні клюски". Приготувавши і спробувавши за вашим рецептом, мені сподобався смак, аромат, і ще те що їх з'ївши трішки відчуття ситості з'являється швидко»,

«Це було божествено! Після варки я додала клюски прямо на сковорідку з топленим маслом та медом, вони там скоринкою карамельною покрилися».

Останні новини України:

Це найсмачніша паска: Євген Клопотенко дав рецепт, який перевершить всі інші.

Глазур для паски, яка не осипається: Клопотенко поділився рецептом, який все змінить.

Секрет ідеального сніданку розкрито: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт смакоти за 5 хвилин.

Источник материала
Поделиться сюжетом