Найдієвіший спосіб, як позбутися поганого запаху в туалеті: і сліду не залишиться
Найдієвіший спосіб, як позбутися поганого запаху в туалеті: і сліду не залишиться

Найдієвіший спосіб, як позбутися поганого запаху в туалеті: і сліду не залишиться

Неприємний запах в туалеті може стати серйозною проблемою, від якої важко позбутися. Але є засоби, які можуть виправити цю ситуацію.

Проблема виникнення неприємного запаху в туалеті – це не рідкість. Якщо поганий запах не зникає упродовж тривалого періоду часу, то це означає, що доведеться докласти немало зусиль, щоб від нього позбутися.

Існує чимало народних методів, як зарадити такій проблемі. Проте на практиці нерідко виявляється, що багато із них недієві або прибирають проблему не повністю.

Але є один простий засіб, який найкраще справляється з усуненням неприємного запаху в туалеті. Підписники блогерки місіс Хінч, яка публікує дописи про прибирання на своїй сторінці Mrs Hinch Cleaning Tips у Facebook, поділилися своїм досвідом боротьби з такою проблемою.

Коли одна з підписниць блогерки запитала, як позбутися поганого запаху в туалеті, більшість інших користувачів відповіли, що для них під час боротьби з такою проблемою допомогла проста дешева піна для бриття, пише The Mirror.

Користувачі зазначали, що потрібно розпилити цю піну у туалеті або ванній, де у вас є неприємний запах, і залишити на 20-30 хвилин, а потім змити піну вологою ганчіркою. Якщо запах стійкий, то можна лишити розпилену піну навіть на кілька годин.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вас також може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом