Партизани попередили про можливі провокації від спецслужб Росії
Партизани попередили про можливі провокації від спецслужб Росії

Партизани попередили про можливі провокації від спецслужб Росії

Українські партизани написали, що провокації ворога можуть відбутись найближчим часом. До речі, в "Атеш" попереджали, що росіяни змушені постійно переміщати військову техніку в Маріуполічерез атаки ЗСУ ракетами ATACMS та величезні втрати.

Що відомо про загрозу провокацій ворога

За нашою інформацією спецслужби Росії можуть готувати провокації найближчим часом. Метою провокацій є звинувачення Сил оборони України в організації та проведенні терактів на території Росії,
– пояснили в "Атеш".

Там також попередили, що росіяни планують проводити так звані "антитерористичні заходи". Під час них російські загарбники можуть затримати мусульман, у яких, можливо, будуть виявлені саморобні вибухові пристрої.

Росія готувала операцію "Майдан-3"

  • У листопаді 2023 року Володимир Зеленський заявив, що Кремль готує масштабну дезінформаційну кампанію "Майдан-3".
  • Окупанти цією операцією хотіли створити хаос в українському суспільстві. Метою "Майдану-3" також було посіяти розкол в нашому суспільстві.
  • Очільник української розвідки Кирило Буданов заявив наприкінці квітня, що операція триває та, на жаль, просувається. За словами головного розвідника, росіяни над "Майданом-3" працюють.
  • Раніше Служба безпеки України заявила, що російська спецоперація "Майдан-3" досягне своєї кульмінації у березні – травні 2024 року. На це ворог виділив1,5 мільярда доларів, тільки на поширення антиукраїнських настроїв у телеграмі Кремль витратив майже 250 мільйонів доларів.
Источник материала
loader
loader