Resident Evil 9 може бути випущений у січні 2025 року
Resident Evil 9 може бути випущений у січні 2025 року

Resident Evil 9 може бути випущений у січні 2025 року

Надійний інсайдер Capcom, який спочатку повідомляв, що Resident Evil 9, можливо, зазнала внутрішньої затримки, тепер припускає, що це не так, і що вона все ще має вийти у 2025 році.

Можливо, минуло лише трохи більше ніж рік відтоді, як вийшов чудовий рімейк Resident Evil 4, який нагадав нам усім, як сильно ми любимо Леона Кеннеді, але це не завадило фанатам з нетерпінням чекати на майбутнє серії. Це означає, що всі погляди прикуті до наступної великої нової частини – Resident Evil 9, яка, хоч і не була офіційно підтверджена, але вже давно ходять чутки, що вона знаходиться в розробці.

Capcom стала досить надійною компанією, коли справа доходить до графіка виходу Resident Evil 9, що змусило більшість з нас думати, що дев’ята частина гри не може бути надто далекою від релізу зараз, коли ми наближаємось до трьох років з моменту виходу Village. Однак надійний інсайдер вніс корективи в цю ідею минулого місяця, коли повідомив, що Resident Evil 9 була відкладена на невизначений термін.

Незважаючи на те, що кілька тижнів тому AestheticGamer повідомляв, що Resident Evil 9 трохи відклали та що вони не знають, коли вона може бути запущена, схоже, що це вже не так. На своїй сторінці у Twitter AestheticGamer опублікував оновлення про неанонсовану дев’яту частину, заявивши, що чутки, про які вони повідомляли раніше, не відповідають дійсності.

За їхніми словами, Rеsident Evil 9 має з’явитися “досить скоро” і вийти десь у 2025 році. Якщо те, що вони чули про гру раніше, правда, то вона може вийти в січні, що відповідає графіку, якого дотримується більшість ігор серії Rеsident Evil протягом останніх кількох років.

AestheticGamer також стверджує, що якщо Rеsident Evil 9 вийде у 2025 році, то на її розробку було витрачено сім років, що здається жахливо багато, враховуючи, скільки ігор серії було випущено за цей час. Вони пояснили це тим, що Rеsident Evil 9 почала розроблятися у 2018 році як восьма гра, тоді як Resident Evil Village спочатку планувалася як спін-офф, а потім перетворилася на основний реліз, яким ми всі її знаємо.

Источник материала
Поделиться сюжетом