Він стане вашим улюбленим: рецепт святкового рулету зі свинини, що розтане в роті
Він стане вашим улюбленим: рецепт святкового рулету зі свинини, що розтане в роті

Він стане вашим улюбленим: рецепт святкового рулету зі свинини, що розтане в роті

Однаково смачний, як в гарячому, так і в холодному вигляді

М'ясний рулет зі свинини — ідеальний вибір для святкового застілля, особливо на великоднє. На свята ми завжди шукаємо особливі страви, які прикрасять наш стіл, і начинений м'ясний рулет точно відповість вашим забаганкам.

Ця страва доступна за ціною, універсальний варіант, ідеально підходить для будь-якого заходу. Рулет зі свинини можна приготувати з різноманітними начинками, прянощами, овочами, і навіть сухофруктами.

Рецептом м'ясного рулету поділилася українська кулінарна блогерка Яна Гординовська. Ця страва точно стане вашою улюбленою на свята. Рулет смачний у гарячому і холодному вигляді.

Як приготувати рулет зі свинини

Інгредієнти:

  • 1,5 кілограма підчеревини (свинина)
  • міцна гірчиця та соус барбекю
  • розмарин
  • 4 зубчики часнику
  • сіль, перець, копчена паприка
  • джгут (мотузка)
  • рукав для запікання

Спосіб приготування:

  1. Мʼясо солимо, перчимо, додаємо копчену паприку та 4 зубчики часнику.
  2. Змащуємо гірчицею та присипаємо нарізаними листочками розмарину.
  3. Скручуємо рулет, як на відео нижче.
  4. Якщо у вас є час, можна залишити помаринуватись на годину-дві.
  5. Запікаємо в рукаві при 185 градусах 1 годину 20 хвилин.
  6. Дістаємо та змащуємо соком з рулету та глазуруємо соусом барбекю.
  7. Запікаємо 10 хвилин до апетитної скоринки.

Якщо ви ще в пошуках рецептів пасок, то у нас для вас є безліч варіантів. Ми розповідали, як приготувати сирну паску Bounty, волокнисті панетоне з рідкою начинкою, пухкі паски-крафіни з маком.

Источник материала
Поделиться сюжетом