Денисенко святкує Великдень у Чернігові, Осадча та Горбунов – у Києві, а Решетнік у Івано-Франківську
Денисенко святкує Великдень у Чернігові, Осадча та Горбунов – у Києві, а Решетнік у Івано-Франківську

Денисенко святкує Великдень у Чернігові, Осадча та Горбунов – у Києві, а Решетнік у Івано-Франківську

У світле свято Великодня, яке православні віруючі відзначають сьогодні, 5 травня, українські зірки традиційно освячують великодні кошики у церквах та діляться кадрами у соцмережах.

Катя Осадча та Юрій Горбунов

Телеведучі Катерина Осадча та Юрій Горбунов опублікували в Instagram знімок із синами, що підросли біля церкви, а також показали кадри підготовки до сімейного великоднього сніданку. За словами Осадчої, не порушуючи традицій, вони разом з дітьми фарбували яйця, святили паски та читали молитву перед їдою.

- Кожен Великдень нагадує мені дитинство, коли ми сім'єю збиралися фарбувати яйця і прикрашати паски, випечені мамою або бабусею, цього ми особливо чекали, чекали поки глазур на Великдень застигне (або не чекали). Тепер, маючи своїх дітей, я бережу українські традиції, щоб передати дітям. Хоча іноді не вистачає часу спекти паску самої, але всі великодні атрибути на місці. Цього року ми фарбували яйця, святили паски та звичайно традиційний святковий сніданок із молитвою, - зазначила телеведуча.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Katya Osadcha (@kosadcha)

Даша Квіткова

Інстаблогер Даша Квіткова цього року відсвяткувала Паску разом із сином Левом. Інфлюенсер виклала в соцмережі сімейні кадри, зняті у Володимирського собору в Києві, та знімки зі сніданку разом зі спадкоємцем.

- З найсвітлішим святом Великодня. Бажаємо миру, благополуччя та любові вашим сім'ям. Христос Воскрес, – написала Даша.

Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення Daria Kvitkova 🇺🇦 (@kvittkova)

Слава Дьомін

Радіоведучий та інтерв'юер Слава Дьомін виклав у соцмережах кадр із паскою в руках на тлі гір. Православне свято шоумен відзначає у селищі Славське Львівської області.

- З Великоднем вас. Нехай у вас і ваших близьких все буде добре. А ще я завжди вірю, що добро переможе, – зазначив шоумен.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Слава Дьомін (@slavademin_official)

Злата Огневич

Співачка Злата Огневич показала в Instagram кадр із пікніка та привітала українців зі святом.

- Христос Воскрес! Нехай Великдень принесе світло, радість та затишок у кожну оселю. Нехай кожна українська родина у повному складі збереться за сімейним столом у мирній Україні, – написала зірка.

Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення ZLATA OGNEVICH (@zlata.ognevich)

Лілія Ребрик

Телеведуча та багатодітна мама Лілія Ребрик привітала передплатників кадрами разом із трьома доньками біля храму у селищі Ясногородка Київської області.

- Христос Воскрес! Миру та небесної підтримки нам усім, - написала Лілія.

Переглянути цей допис до Instagram

Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)

Наталка Денисенко

Зірка "Будиночку на щастя" Наталка Денисенко зустріла свято Великодня у родинному колі у рідному Чернігові. Разом із сином та батьками вона присвятила паску в одному із храмів.

- Вітаю всіх із Великоднем. Мені пощастило бути сьогодні у родинному колі. Шкода що не в повному обсязі... дуже Чекаємо на тебе, Андрію Федінчику. Бажаю нам усім ІСТИННОЇ ЛЮБВИ, яка світиться зсередини, яка нічого не вимагає натомість, яка вміє прощати, і дає сили жити в радості. Христос Воскрес, - сказано у публікації.

Дмитро та Ірина Монатік

Співак Діма Монатік із дружиною Іриною та дітьми присвятив великодні паски у Володимирському соборі у Києві. Знімком сім'ї артист поділився в Instagram.

- Христос Воскрес. З великим святом Великодня. Нехай у душі живе надія та віра у світле майбутнє, – написав Монатик.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Dmytro Monatik (@monatik_official)

Катерина Бужинська

Співачка Катерина Бужинська у соцмережах виклала фрагмент пісні, вітаючи підписників зі світлим святом Великодня. У ролику вона з'явилася в українському національному костюмі.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес! З паскою! Мирного українського неба! Щастя, перемоги, добра, – написала Катерина.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Катерина Бужинська (@buzhynska)

Марина Боржемська

Фітнес-тренер та телеведуча Марина Боржемська у соцмережах показала кадр разом із дітьми з пасками в руках та привітала українців з православним святом.

– Вітаю всіх зі світлим святом Великодня. Нехай у цей день на душі буде тепло та спокій. Нехай над головою завжди буде мирне небо, а поряд з вами – друзі та рідні. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Боржемська Марина (@uzelkova.marina)

Григорій та Христина Решетнік

Григорій Решетнік разом із дітьми відзначив свято Великодня на батьківщині дружини Христини в Івано-Франківську. У Instagram шоумен показав, як разом спадкоємцями йде до церкви.

Катерина Лозовицька

Переможниця реаліті СТБ "Холостяк" Катерина Лозовицька цього року випікала паски разом із коханим. Модель виклала в соцмережі  серію знімків з бойфрендом, підписавши:

– Наші перші пасочки. Нехай не ідеальні, але приготовані разом. З величезним коханням.
Порада на ніч: робіть щось разом. Нехай у вас виникають власні традиції. Спільні. Це дуже зближує та зміцнює відносини.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Kateryna Lozovytska (@kateryna_lozovytska)

Антоніна Хижняк

Актриса Антоніна Хижняк опублікувала в Instagram із сином та закликала підписників навіть у день свята не забувати донатити на допомогу ЗСУ.

– Вітаємо всіх зі світлим святом Воскресіння. Вітаємо всіх зі світлим святом Воскресіння. Давайте плекати добро і світло, ділитися своїми духовними дарами, об'єднуватися заради наших дітей та майбутнього України. Помоліться сьогодні за всіх, хто віддав своє життя на полі бою, і за всіх, хто продовжує боротьбу зараз. Закиньте святковий донат 10 грн на будь-який збір, якому ви довіряєте, або закиньте у мій збір у шапці профілю. Слава Україні!

Переглянути цей допис до Instagram

АНТОНІНА ХИЖНЯК (Antonina Khyzhniak) (@tonya_actress)

 

Источник материала
Поделиться сюжетом