19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Наталка Карпа святкує Великдень з чоловіком, який служить у ЗСУ: щасливі сімейні кадри
Наталка Карпа святкує Великдень з чоловіком, який служить у ЗСУ: щасливі сімейні кадри

Наталка Карпа святкує Великдень з чоловіком, який служить у ЗСУ: щасливі сімейні кадри

Так, до артистки з фронту повернувся її чоловік Євген Терехов, який служить у ЗСУ. Пара рада бути разом і мати змогу відсвяткувати Великдень вдома.

Як Наталка Карпа привітала з Великоднем

Виконавиця опублікувала відео, на якому родина Наталки у повному складі вітає шанувальників з Великоднем. Артистка одягнена у білу вишивану сукню, а її чоловік-військовий Євген Терехов вбраний у чорну вишиванку з червоними візерунками. Водночас 4-річна донька співачки Злата та старші члени родини також доповнили свої образами українською народною сорочкою.

Наталка разом з чоловіком передала щирі вітання зі святом Великодня. До того ж вона подякувала Збройним Силам України за можливість зустріти Христове Воскресіння у сімйеному колі.

Що відомо про стосунки Карпи і Терехова

Майбутня пара познайомилася на концерті для ветеранів АТО. Після цього Наталка і Євген почали зустрічатися, а згодом чоловік зробив їй пропозицію. Через 3 роки після одруження зірка повідомила про свою вагітність. У грудні 2019 року Карпа стала мамою доньки Злати.

У 2021 році співачка зізналась про непростий етап у стосунках з чоловіком. Згодом артистка розповіла, що подружжя взяло тайм-аут. У січні 2023 Терехов зазначив, що вони спілкуються через доньку. Навесні він вперше за тривалий час зустрівся зі Златою.

Зараз пара ніяк не коментує особисте життя. Водночас вони часто з'являються на спільних фото та разом святкують дні народження й інші визначні дати в їхній родині.

Як інші зірки привітали українців з Великоднем

  • Ірина Федишин опублікувала святкові сімейні кадри з церкви. На світлинах окрім артистки були її діти з чоловіком та батьки. Вона побажала усім перемоги та миру.
  • Наталка Денисенко приїхала до рідного Чернігова разом з сином, щоб відсвяткувати Великдень з батьками. Однак сім'я святкує без чоловіка акторки Андрія Фединчика, який зараз служить у Збройних силах України. Наталка бажає українцям істинної любові.
  • Оля Цибульска виклала святкову фотографію з сином Нестором. Водночас співачка подякувала ЗСУ за можливість відсвяткувати цей день.
  • Руслана поділилася кадром, на якому молиться і написала до нього зворушливий текст.
  • Ектор Хіменес-Браво опублікував світлину, на якій тримає паску. На фоні видно алею Героїв в Києві. Кулінар побажав усім сили, віри та наснаги.
Теги по теме
Пасха
Источник материала
Поделиться сюжетом