Samsung висміяла Apple через проблеми з будильниками в iPhone
Samsung висміяла Apple через проблеми з будильниками в iPhone

Samsung висміяла Apple через проблеми з будильниками в iPhone

У світі високих технологій щодня розгортаються справжні баталії між лідерами галузі. Цього разу ініціативу виявила компанія Samsung, яка не пропустила можливості пожартувати над своїм заклятим конкурентом Apple.

Минулого тижня користувачі iPhone масово повідомляли, що їхні будильники перестали працювати належним чином, через що багато хто запізнився на роботу та навчання. Apple поспішила запевнити своїх клієнтів, що займається вирішенням проблеми. Однак Samsung не стала довго чекати і вирішила відповісти на неприємності Apple своїм іронічним відео.

У Instagram – акаунті Samsung UK з’явилося кумедне відео, де такса грає з діджейським мікшером, а підпис свідчить: «Будьте впевнені, наша сигналізація ВИМКНЕНА». Таким чином компанія дала зрозуміти, що її фірмові будильники функціонують справно, на відміну від “яблучних” девайсів.

Щоправда, далеко не всі користувачі оцінили цей жарт. Деякі нагадали Samsung про скандал з акумуляторами Galaxy Note 7, які у 2016 році довелося відкликати через загоряння. Проте представники південнокорейського бренду не хотіли реагувати на ці випади.

Битва між технологічними гігантами продовжується, і невідомо, на якому ще полі зустрінуться Samsung та Apple найближчим часом.

Источник материала
Поделиться сюжетом