19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Спецслужби попереджають про підготовку Росією диверсій по всій Європі
Спецслужби попереджають про підготовку Росією диверсій по всій Європі

Спецслужби попереджають про підготовку Росією диверсій по всій Європі

Європейські розвідувальні служби попередили уряди своїх країн про можливі диверсійні акції, заплановані Росією на території континенту. РФ, за їхніми словами, активізує підготовку вибухів, підпалів та пошкоджень інфраструктури в Європі, не зважаючи на можливі жертви серед цивільного населення. Ці заяви зроблені після аналізу підвищеної активності російських агентів, що, за словами представників розвідки, свідчить про більш агресивні та координовані дії.

Розвідувальні органи акцентують на підвищенні пильності щодо цієї загрози. Наприклад, глава Федеральної служби захисту конституції Німеччини вказав на значне зростання ризику диверсійних актів, проводжених під керівництвом Росії. Експерти вважають, що така активність свідчить про прагнення РФ зробити максимальний тиск на Європу.

Схожі заяви звучать і з боку представників аналітичних центрів та урядових осіб. Зокрема, служби безпеки НАТО передають інформацію про “чіткі та переконливі російські зловживання”, що свідчить про масштабну координацію дій.

Зростання обізнаності та підвищена готовність до можливих атак стають актуальними, особливо у контексті інцидентів, які сталися нещодавно в різних країнах Європи та які можуть мати зв’язок з діяльністю російських агентів.

Теги по теме
Россия война
Источник материала
Поделиться сюжетом