Топ-3 найкращих смартфонів Xiaomi
Топ-3 найкращих смартфонів Xiaomi

Топ-3 найкращих смартфонів Xiaomi

Xiaomi є китайським брендом, який активно розвивається та користується величезною популярністю у всьому світі. Він виробляє портативну техніку, яка поєднує якісні технічні характеристики і доступну вартість. Особливо великим попитом користуються смартфони від цього виробника. Цього року вийшло кілька актуальних новинок, які вже встигли набути поширеності. Ця стаття розповість про найкращі смартфони xiaomi, які варто придбати у 2024 році.

Redmi 13C

Незважаючи на бюджетну ціну, цей пристрій приваблює своїм ефектним та сучасним зовнішнім виглядом. Воно характеризується тонким корпусом, невеликою вагою, гармонійним розміщенням об’єктивів та плавними лініями. Ще модель представлена ​​в різних кольорах, що дозволяє кожному підібрати найкращий варіант для себе. Redmi 13c має 6,74 дюймовий іммерсивний екран, який має частоту вертикального забарвлення 90 Гц, покращену контрастність і яскравість. Така модель підходить для зйомки якісних фотографій та запису відео.

Poco C65

Цей пристрій чудово підходить для повсякденної експлуатації. Місткість його батареї становить 5.000 мАг, що гарантує відмінну автономність. Також гаджет оснащений восьмиядерним чіпом MediaTek helio g85 та має оперативну пам’ять 6/8 гігабайт. Таким чином, він відмінно поєднує в собі швидкодію системи та відмінну працездатність. Цей смартфон також пропонує гарну якість зображення, оскільки тут встановлений 6,74 дюймовий дисплей з роздільною здатністю HD plus. На представленому екрані можна працювати з відео та фото, які були зняті на 50 МП ключову та двомегапіксельну макрокамери. Дизайн мобільного агрегату відповідає модним трендам та характеризується лаконічністю.

Xiaomi 13T

Цей телефон підійде тим, хто любить робити якісні фотографії, оскільки оснащений системою профі камер. Ключова камера включає три об’єктиви, що дозволяє робити шикарні знімки. Також пристрій приваблює презентабельним дизайном: квадратна рамка із вигнутими краями. А дисплей вражає високою якістю картинки, що відтворюється. Якщо говорити про технічний бік, то тут не менш продумана начинка. Високу автономність гарантує акумулятор на 5.000 мАг, який сумісний з турбозарядкою. Це дає можливість повністю роздратований телефон зарядитися до 100% за 40 хвилин.

Источник материала
Поделиться сюжетом