Замість води краще пиво: як приготувати найсмачніші хмільні млинці, рецепт
Замість води краще пиво: як приготувати найсмачніші хмільні млинці, рецепт

Замість води краще пиво: як приготувати найсмачніші хмільні млинці, рецепт

У приготуванні млинців є чимало хитрощів, яких обов'язково слід дотримуватись, щоб вони вийшли тонкими, смачними та ароматними.

Про такі секрети знають досвідчені господині, а один із них – це додавання пива.

Млинці, фото совєтніка

Багатьох може здивувати наявність цього хмільного напою у рецепті, але не поспішайте з висновками. Саме завдяки пиву млинці виходять ідеальними. Після приготування також подбайте про начинки або ласощі, залежно від ваших уподобань.

пиво, ілюстративне фото Getty Images

Інгредієнти:

  • 2 яйця
  • 1 склянка пива
  • 1 склянка молока
  • 1 склянка борошна
  • 1 ст. ложка цукру (можна трохи більше, щоб посолодші були)
  • 1/2 ч. ложки соди
  • Дрібку солі (за смаком)
  • 4 ст. ложки олії рослинної

Процес приготування млинців на пиві, покроковий рецепт та секрети:

  1. Збити яйця, посолити, влити пиво та молоко, постійно помішуючи. Поступово додавати борошно доки тісто не загусне.
  2. Додати цукор, олію, соду (тісто виходить рідким, але борошна додавати не потрібно). За рахунок цього млинці виходять тоненькі та мереживні.
  3. На сковороду наливати по дві ложки тіста (якщо сковорода більша, то більше), обсмажувати по кілька хвилин з кожного боку.
  4. Млинці можна випікати на антипригарній сковорідці, не змащуючи її олією. Масла в тесті достатньо, щоб млинець не прилип до сковорідки.

Млинці на йогурті, скріншот: YouTube

Раніше ми повідомляли, що виходимо з посту смачно: рецепт домашньої ковбаски "Асорті" без оболонки.

Також стало відомо, що здивуйте всіх гостей: Оля Полякова розкрила унікальний рецепт паски.

Источник материала
Поделиться сюжетом