19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Хижняк: Відчуваю, що ще більше роботи проробив, щоб здобути «золоту» медаль на Олімпіаді
Хижняк: Відчуваю, що ще більше роботи проробив, щоб здобути «золоту» медаль на Олімпіаді

Хижняк: Відчуваю, що ще більше роботи проробив, щоб здобути «золоту» медаль на Олімпіаді

Срібний призер Олімпійських ігор у Токіо розповів про свою підготовку до Олімпіади в Парижі.

Про це Олександр Хижняк висловився в коментарі програмі «Коло Спорту», передає Укрінформ.

«Протягом цих років я багато працював, ми тяжко працювали. В багатьох змаганнях я брав участь. Великий обсяг роботи проробили. Мені важко оцінити себе, і я намагаюсь виконувати ту роботу, яка переді мною стоїть, а вже по закінченню самих Олімпійських ігор, ви самі зможете проаналізувати той бокс, який я буду показувати з Божою допомогою на цих змаганнях. Відчуваю, що ще більше роботи я проробив для того, щоб здобути.. хотілось би здобути «золоту» медаль на цих змаганнях.

Очікування тільки одні і розуміння тільки одні – про те, що буде не легко і потрібно дуже багато працювати, щоб якомога краще підготуватись до своїх супротивників. Зараз сконцентрувався на цю Олімпіаду, тому що для мене це дуже важливо. Слава Богу вже є ліцензія, і є шанси на цих змаганнях показати себе якомога краще», - сказав Хижняк.

Олександр поділився як проходить його відновлення після травми.

«Якщо чесно, я сам також дуже радий відновити тренування, дуже радий, що є можливість тренуватись на такій гарній навчально-тренувальній базі зараз до Олімпійських Ігор, тому почуваю себе добре. Готуємось, тренуємось по плану. Дай Бог, щоб добре підготуватись і гарно виступити», - додав боксер.

Срібний призер Олімпіади у Токіо зауважив, що йому дуже допомагає підтримка його батька тренера.

«Для мене – це дуже важливо. Протягом багатьох років, всю мою любительську кар’єру, всі поєдинки, в яких я беру участь, на всіх змаганнях, яких я беру участь, ми разом виходимо з моїм батьком. Тому для мене це, звичайно, дуже важливо. Звичайно, я впевнений, що на ці змагання, ми також поїдемо разом і будемо як кажуть прославляти нашу країну», - підсумував Хижняк.

Як повідомляв Укрінформ, Олександр Хижняк єдиний із української боксерської збірної хто здобув ліцензію на Олімпійські ігри в Парижі.

Фото: Getty Images 

Теги по теме
Бокс
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны